45 éves nő vagyok és alapvetően nem lenne bajom az 50 feletti férfiakkal,
DE: aki nem bírja normálisan felvállalni a korát (nekem is megy, tény, semmi szégyellnivaló nincs rajta), az valószínűleg épp 59… szóval nekem a mismásolás nem jön be :)
…ugyanígy a XY KÖRNYÉKÉN lakom meg az IRODÁBAN dolgozom meg a SOKAT tanultam meg KB 180 vagyok…na ilyeneknél azért megszólal a vészcsengő. Tényekkel kapcsolatban akkor sem kell sunyiskodni, ha az valakinek pont nem ideális.
Semmi gondom nem lenne például egy 52-53 éves férfivel, ha egyébként szimpatikus lenne, de az 59 igenis sok és ez csak az életkor, vannak ennél fontosabb dolgok is, például a korrektség, őszinteség, akkor az 54-55 sem lenne gond, de nem ez volt a kérdés, ugye :)
49 éves vagyok, de mit kezdjek egy plusz párkapcsolattal?
Nekem van, és valószínűleg marad is hosszabb távon az, akivel másfél éve "barátkozom". Nagy ritkán szex is van.
Lánykérés kétszer már megvolt. Lehet, hogy érik a harmadik fejlemény is...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!