Hölgyek! Dr. Orbán Viktor miniszterelnök Úr jó kani, bejön nektek?
Élet és halál ura Magyarországon, egy igazi alfahím, Európa egyik legbefolyásosabb embere.
Tele van pénzzel, milliárdos.
Jó kiállású, tekintélyt parancsoló megjelenése van.
A, Undorítóan néz ki.
B, Hozzám képest vén f.sz
C, Sose bírtam a pszichopatákat
Szóval nem🤷🏼♀️
5: igazi szigmahím a grind soha nem áll le, chadek közt is chad, minden stacy a lába előtt hever és bugyiesőben zuhanyzik.
-Készült a Magyar Állam támogatásával
A kérdés kiíróját ezennel Miniszterelnöki Megrovásban részesítem!
1.válaszoló - A kannibálok tartsák be Magyarország törvényeit! Nem engedünk!
2.válaszoló - Nekem nem kell 185 magasnak lenni, mivel átvitt értelemben véve én vagyok a legnagyobb magyar.
3.válaszoló - 58 év a legszebb férfikor! 30 éve most érzem magam először igazán jól, az áprilisi választások visszaadták fiatalkori lendületemet. Uniónkat mától új alapokra helyezzük. A neve mától: Első, Galaktikus Magyarország, a 2 hét alatt rend lesz birodalma!
4.válaszoló - Bizonyára Gyurcsány Ferenc áll a háttérben, régóta áskálódik! Ébredés! Nézzék csak meg jól a listát, soha többé kommunistát!
5.válaszoló - Nem tudom mi az a 'chad', de ha pozitív jelző, akkor nekem természetesen a legjobb van.
6.válaszoló - Kolbászt szoktam tölteni a falunapokon, nem emlékszik? "És a tölteni kell, mert a pálinka segít, ahogy letakarítja az ember szájából a régi kolbászok ízét!" (Lehet nem így mondtam)
7.válaszoló - Nem igaz, nem igaz, nem igaz! És ennyi.
8.válaszoló - Nem rossz elképzelés, de most nem akarunk reklámot készíteni, a választások megvoltak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!