Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Anonim chates történetek?

Anonim chates történetek?

Figyelt kérdés

Mikor nagyon megvolt az összhang, komolyabb barátság alakult, vagy "szerelem", de végül nem volt tovább lépés az online térből. Vagy esetleg még meg sem tudtad soha kivel beszéltél.

Van hasonló történeted? Történt veled ilyen?

El lehet felejteni úgy teljesen egy ilyen ismeretséget?

2023. nov. 19. 13:54
 1/9 anonim válasza:

RENGETEG a kamus az ilyen beszélgetéseknél.

Amikor csajnak adja ki magát meg hasonlók...

Még sokszor kamu képeket is küldözgetnek ugye, nem lehet ezekben megbízni.

Nekem volt több olyan női ismerősöm is neten akiről azt hittem pasik, de mikrofonoztunk, sőt volt akivel találkoztunk is később.

Elég sok izgalmas dolgot éltem meg virtuálisan is, de rengeteg a kamus!

F

2023. nov. 19. 13:56
 2/9 anonim válasza:

Volt már pár, főleg ezen az oldalon mert más online felületen nem igazán vagyok aktív.

Volt olyan is akivel találkoztunk, volt olyan is akivel nem. Akikkel onlinr maradtunk azokkal megszakadt egy idő után a kapcsolat mert úgy nehéz tartani hogy nem látjuk egymást.

2023. nov. 19. 14:42
 3/9 anonim válasza:
Én társkeresőről tértem át messengerre valakivel, másfél hónapon keresztül naponta elég sok időt beszélgettünk (írtunk), majd hirtelen minden ok nélkül letiltott. Csodás élmény volt :-/ Pedig szerettem volna személyesen is találkozni. Azóta rettegek, ki van a másik oldalon. Már ha egyáltalán akad valaki.
2023. nov. 19. 15:42
 4/9 anonim válasza:
* jobban mondva neki biztos volt oka rá, csak azt nem közölte velem.
2023. nov. 19. 15:43
 5/9 anonim válasza:
#3 átéltem hasonlókat, a legundorítóbb dolog amit tehet egy nő, vagy egy férfi. Mondja meg, hogy mi nem tetszik, mit nem akar, ez menekülés.
2023. nov. 19. 18:16
 6/9 anonim válasza:

Én férfiként nagyon szívesen beszélgetek- ismerkedek cseten.

Szeretem az elmélyült témékról (is) szóló szanad beszélgetéseket.

Szívesen megmutatom magam, aki kíváncsi rá, de kialakuló kapcsolat esetén is a virtualitás világában szándékozok maradni.

A csetelés számomra csak kalandozás, barátkozás, bár komolyan véve :)

2023. nov. 20. 06:14
 7/9 anonim válasza:
El lehet felejteni persze
2023. nov. 20. 19:56
 8/9 anonim válasza:

99 ember 3.sor után lelép de az jól is van úgy, egy csomót te is ott kell hogy hagyjál mert rögtön látszik hogy nem oké.

Aztán századszorra jön egy valaki akivel valamit elkezdesz érezni vagy legalábbis azt hiszed. És furcsa mód újra keres másnap, harmadnap, negyedik nap is... Sok mindent megtárgyaltok, egyszer csak úgy érzed hogy minden nap szükséged van rá, ragaszkodnál hozzá. Itt kezdődnek a bonyodalmak. Ugyanis ha nem találkozol vele és kerül át a dolog a való életbe, akkor chat-en fog hamarosan eltűnni. És te úgy érzed hogy kihasználtak, eldobtak, otthagytak.

2023. dec. 5. 14:08
 9/9 anonim válasza:
Nem volt semmi
2023. dec. 7. 07:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!