A nők utálatot éreznek a csúnya férfiakkal szemben?
Ha rajtuk múlna kasztrálnák őket? Ez valami ősi ösztönre vezethető vissza ami a gének továbbörökítésével kapcsolatos?
Tehát a gondolatmenet szerint a csúnyaság rossz génekre vall, egészségtelenségre, ami rontja a faj túlélési esélyeit emiatt ki kell iktatni a csúnya férfi génjeit?
??????
Én nő vagyok, de ez még soha nem jutott eszembe
Nyilván ha egy pasit egyáltalán nem találok vonzónak, akkor nem kezdek vele kapcsolatba, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ki is akarnám nyírni
Azt nem tudom, hogy általánosan igaz-e, de azt vettem észre, hogy a környezetemben a csúnya pasiknak van a legjobb humorérzéke. Örülök ha összejönnek valami jófej csajjal, aki kevésbé felszínes, mint én.
Nem. En forditva erzem. A csunya, vagy inkabb magukat csunyanak tarto ferfiak, akik igy gondolkodnak, mint te, odaig epitik magukban a komplexusukat, hogy altalaban ok utaljak a szep noket.
Mas kerdes, ha nem szeret bele valaki, de van, hogy meg kedvelni, nagyon birni is lehet csunya embert.
A belso csunyasag taszito, az pedig a keseru, gyulolkodo, irigy komplexusos ember.
Egyáltalán nem mindegy, hogy valaki pl nm a legszebb, de jó humora van, igényes okos és tele van jótulajdonságokkal.
Vagy pedig szintén nem szép, de mellette büdös, ápolatlan, síkhülye és még sorolhatnám.
Szerintem érted a különbséget :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!