Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen üzenetnek örülnétek...

Milyen üzenetnek örülnétek jobban lànyok?

Figyelt kérdés
van egy làny aki tetszik nekem, és szerintem én is neki, mert többször egymásra néztünk. de olyan is volt màr, hogy tetszettem a lànynak, de próbàlta nem kimutatni. szeretnék ràîrni instagramon, de nem tudom hogy kéne. legyek lènyegretörő, ès îrjam le neki, hogy tetszik nekem és szeretnèm megismerni, ha nincs ellenère, vagy inkàbb írjak valami bókot, ès meglàtom mit ír vissza, ès majd alakul a beszélgetès?
2023. nov. 15. 18:32
 1/8 anonim válasza:
Szerintem ne fordítva írj ékezetet elsősorban, aztán bármit írhatsz, ha bejössz neki jó lesz, ha nem, akkor nem.
2023. nov. 15. 19:50
 2/8 A kérdező kommentje:
nyilvàn nem fordtíva írnàm… de ilyenbe belekötni ember… munkában vagyok ès mivel van vagy 3 féle ékezet néha erre ugrik, néha arra…
2023. nov. 15. 20:52
 3/8 anonim válasza:

Szokott instán megosztani bármit? Mert akkor lehet ahhoz kapcsolódni valami vicces bókkal és kérdezni valamit.

A nők szeretik, ha a férfinak van humora, ha meglepő fordulattal kezdi az ismerkedést nem szokványos módon és szeretik, ha a férfi érdeklődik az iránt amit szeretnek csinálni.

Pl. tájképeket rak fel - rá lehet kérdezni hol készültek ezek a képek és ehhez már lehet kapcsolódni azzal hogy szívesen elkísérnéd egy ilyen helyre ez téged is érdekel

2023. nov. 15. 21:16
 4/8 anonim válasza:
Már ne haragudj, nem helyén való az érved "ilyenbe belekötni ember", senki nem tudta mi miatt írsz így és manapság elég gyakori, hogy valaki szándékosan vagy lesz*romságból ír így. Undorító és igénytelen. Inkább legyen elmondva, hogy ne így írj, mint kiderüljön, hogy a mindennapi használat ilyen nálad. Lehet nem tűnt fel, de nem ismerünk és anonim az oldal. Nem tudunk semmit feltételezni rólad, csak amit látunk, szóval inkább fogadd el a kritikákat, nem kell vele egyetérteni. A negatív kritika is kritika.
2023. nov. 15. 21:54
 5/8 A kérdező kommentje:
csak idegesítő hogy nem a kérdésre válaszolsz... telefonon van kb 3-4 féle ékezet, és pont nem volt időm mindig a megfelelőt kiválasztani, valamikor ilyenre ugrott a billentyű, valamikor olyanra. idegesítő hogy sokszor az emberek semmit nem írnak ami a kérdéshez kapcsolódna, csak a hülyeséget meg a kritikát
2023. nov. 16. 19:39
 6/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de pont helye volt a kritikának. Kérdéshez is kapcsolódott, milyen üzenetnek örülnének? Egy normálisan megfogalmazottnak, igényesnek kinézettnek, ami itt nem sikerült, nem tudok mit tenni, ha így fogalmaztál. Konkrétumot vártál? Kérdezd meg milyen volt a napja, mit tudnál írni? Ne küldj dick pic-et, nem is értem.
2023. nov. 16. 23:47
 7/8 A kérdező kommentje:
arra lettem volna kíváncsi, hogy pl írjam le neki azt, hogy szia, xy helyen làttalak, és nagyon szimpatikus vagy nekem, szeretnèlek jobban megismerni, de persze csak ha nincs ellenedre, vagy pl dícsérjem meg a mosolyàt hogy mennyire jól áll neki, aztán ha olyat ír vissza, akkor leírni hogy szeretnék ismerkedni… erre lettem volna kíváncsi, mert pl egy lány akivel találkoztam de nem lett semmi belőle, ő azt mondta hogy nem szereti annyira ha valaki egyből ezzel nyit hogy ismerkedni szeretne.
2023. nov. 17. 02:29
 8/8 anonim válasza:
Ahogy leírtad, köszönsz barátságosan, elmondod, hogy ki vagy, azért írsz neki, mert szimpatikus és gondoltad megkérdezed mi újság vele mióta találkoztatok, hogy van, mivel tölti az idejét. Mint említettem fentebb, ha valakinek bejössz igazából mindegy.
2023. nov. 17. 07:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!