Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Tetszhetek neki attól mèg...

Tetszhetek neki attól mèg hogy nem követett vissza?

Figyelt kérdés
van egy lány aki eléggé megtetszett, és úgy gondolom én is tetszhetek neki. többször is összenéztünk, és egyszer olyan cukin mosolygott, bàr alapból mosolygós fajta, pozitív kisugárzású. élőben nem nagyon tudok hozzà odamenni, mert az az ő munkahelye, és idő se lenne ott rá, és annyi ember előtt nem is szívesen tenném. bekövettem instagrammon, de nem követett vissza, és azóta eltelt egy fél nap, gondolom hasznàlta az instát azóta. olyan képem van kint, amiről csak úgy ismer fel ha le screeneli, és kinagyítja. posztom nincs, és kevés követőm és követésem is van. lehet hogy nem is foglalkozott vele mert ilyen profil, vagy csak nem akar semmit? egyszer kaptam tőle egy nagy mosolyt, utána próbáltam keresni a tekintetét, és össze is nèztünk többször. az a baj, hogy nincsenek jó képeim magamról, mert élőben sokkal jobban nézek ki mint képen, és nem is nagyon szeretem ha fotóznak. mert ha lenne rólam rendes kép amin felismerhető vagyok, akkor hamar kiderülne. élőben megéri próbálkozni?egyik ismerősöm adott egy tippet, ami egy kicsit merész, bàr eléggé egyedi dolog, és ahogy a posztjait elnéztem örülne neki, főleg ha még tetszem is neki. leírni nem nagyon szeretném hogy mi az, mert akkor hamar kiderülne. voltatok màr ilyen helyzetben? volt egy lány régebben aki tetszett, őt is bekövettem hasonlóan szar képpel, de ő visszakövetett, és rám is írt
2023. nov. 15. 01:30
 1/7 anonim válasza:

"olyan képem van kint, amiről csak úgy ismer fel ha le screeneli, és kinagyítja."

Nem sok lány vesződik ilyenekkel. És az sem biztos, hogy fél nap elteltével használta az instát. Magamból kiindulva, ha bekövet egy profil, akiről nem tudom azonnal eldönteni, hogy ki, nem vesződök azzal, hogy kiderítsem, ha szeretne valami úgy is írni fog.

Inkább azt tanácsolom, hogy személyesen próbálkozz nála, úgy gyorsabban kiderül

2023. nov. 15. 02:03
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ha még teljesen vadidegenek vagytok egymásnak, akkor addig kár és fölösleges ezen filőzni. Ha elmész egy nyüzsgő városi utcán, ott is lesz olyan aki rád fog mosolyogni egy szemezgetéssel. Szval kár ezen filózni.
2023. nov. 15. 08:04
 3/7 anonim válasza:
Szerintem élőben próbálkozz nála. A neten bárki bármit írhat és allíthat. Személyesen látod rajta a reakciót és a testbeszédét. Ezek a dolgok sokmindent elárulnak. Meg amúgy is ha személyesen oda mész és meg mered szólítani alapból plusz pont.
2023. nov. 15. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:

2-es, csak nem akarok abba a hibàba beleesni, amibe màr többször. előzőleg is volt egy làny aki tetszett, de nem adott olyan egyértelmű jeleket. mosolygott meg pàrszor összenéztünk, de nem győződtem

meg róla hogy tetszem neki. aztán végül kezdeményeztem nàla neten, és kiderült hogy tetszettem neki, találkoztunk is, de vègül nem lett semmi több dolog miatt is. de mondta, hogy próbàlt direkt nem feltünően nèzni, így szerintem nem lehet biztosra kijelenteni hogy tetszem vagy nem

2023. nov. 15. 18:20
 5/7 anonim válasza:
Figyelj ez igy nagyon balfasz dolog amit csinálsz élőben radmosolyog egy lány te hozzá se mersz szólni inkább bejelolod neten ahol lehet fel se ismer? :) ha ilyen van menj oda köszönj neki beszélj vele és kérd el az elerhetoseget legelabb kiderül tényleg tetszel e neki
2023. nov. 16. 10:52
 6/7 A kérdező kommentje:
nyilvàn balfasz dolog ha egy ètterem közepén nem megyek oda ahol dolgozik…
2023. nov. 16. 15:22
 7/7 anonim válasza:
Nem
2023. nov. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!