Tetszhetek neki attól mèg hogy nem követett vissza?
"olyan képem van kint, amiről csak úgy ismer fel ha le screeneli, és kinagyítja."
Nem sok lány vesződik ilyenekkel. És az sem biztos, hogy fél nap elteltével használta az instát. Magamból kiindulva, ha bekövet egy profil, akiről nem tudom azonnal eldönteni, hogy ki, nem vesződök azzal, hogy kiderítsem, ha szeretne valami úgy is írni fog.
Inkább azt tanácsolom, hogy személyesen próbálkozz nála, úgy gyorsabban kiderül
2-es, csak nem akarok abba a hibàba beleesni, amibe màr többször. előzőleg is volt egy làny aki tetszett, de nem adott olyan egyértelmű jeleket. mosolygott meg pàrszor összenéztünk, de nem győződtem
meg róla hogy tetszem neki. aztán végül kezdeményeztem nàla neten, és kiderült hogy tetszettem neki, találkoztunk is, de vègül nem lett semmi több dolog miatt is. de mondta, hogy próbàlt direkt nem feltünően nèzni, így szerintem nem lehet biztosra kijelenteni hogy tetszem vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!