Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ki szeretne...

Lányok, nők! Ki szeretne lenyomni szkanderben?

Figyelt kérdés
Budapest és környéke

2023. nov. 12. 17:41
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én is szívesen kipróbálnám olyan nőkkel, akiket érdekel a szkander. Nem valamiféle fétises dologra gondolok, hanem csak simán csak a játék kedvéért, esetleg ha van valakiben ambíció, esetleg érez magában annyi erőt, hogy szerinte le tud győzni egy egyébként teljesen átlagos, amatőr férfit.:)
2024. jan. 8. 12:46
 12/18 anonim válasza:
Engem is érdekelne csak úgy a játék kedvéért. Én sem valami erotikus fétises dologra gondolok lenge öltözetű lányokkal, csak kíváncsi lennék, hogy mire képesek a nők ilyen téren?:)
2024. máj. 5. 09:47
 13/18 anonim válasza:
Nők nem tudnak férfit lenyomni szkanderban, kivéve ha tanulták, a férfi pedig nem.
aug. 11. 20:34
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Miért ne tudnának?

aug. 11. 20:36
 15/18 anonim válasza:
A női és a férfi izomzat eltér egymástól és a férfiak testén arányában is több az izom.
aug. 11. 20:43
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Ha egy nő edz, egy férfi meg nem, akkor se lehetséges?

aug. 11. 20:59
 17/18 anonim válasza:
Talán csak ha nagyon nagy a különbség. A nő sokat edz, a férfi meg semmit. De ez ritka mint a fehér holló. Nem véletlen, hogy versenyeken is külön van férfi és női szkander.
aug. 11. 21:05
 18/18 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy nagyon kevés az esély rá, hogy átlagos amatőr férfit átlagos amatőr nő lenyomjon. Még arra is, hogy ha a nő heti egy két alkalommal lejár edzőterembe, a férfi meg nem különösebben edz semmit.
aug. 12. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!