Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Egy 30 körüli nőnek egyre...

Egy 30 körüli nőnek egyre kevesebb az esélye ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezt mostanság, hogy találjak valakit, amíg nem töltom be a 30-at, mert 30 felett már nem olyan kapósak a nők. Ez tényleg így van? Én annyira nem vettem észre. Persze, megértem, hogy sok normális férfi elkel a 20-as éveiben, de szerintem kitolódott már ez is, mint sokminden más is.
2023. nov. 5. 10:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
maga a megfogalmazásod nem téves, de nem is 100% ban igaz. Az hogy 30éves korodig találj valaki az egy jó tanács és mert könyebb is, e felett maradnak a selejtesek és persze az újra singlik válás és szakítás utan. Na meg persze ebben a korban az is bejön a képbe h a másiknak már van gyereke valahol valakitől ami ugye nem egy elhanyagolható részlet. Szoval 20-30 korosztályban elméletben könyebb a dolog. Az meg h nem kaposak butaság, csak hát kisebb lesz már a közönségük mivel időközben nagyon sok fiatal tiniből lesz 18+ és gondolhatod hogy a fiatal friss hús ha szabad ilyet mondani örök slager lesz a férfiak körében. Úgy mint a pénzes/kigyúrt/férfias férfi a nők körében. Szoval aki kapos az kapos marad 30as 40es de még 50es korosztályban is ha ad magára ismerkedik és nem buggyan meg. Csak révén az idő tellésével a saját korosztálya egyre inkább elköteleződik, és még ugye fiatalok is jönnek be a képbe csökken az a halmaz ahonnan potenciális társa lehetne. (normális és nem függő,beteg és egyéb problémákkal küzdő társa)
2023. nov. 5. 12:56
 12/15 anonim válasza:
Az a helyzet,hogy a mai világban rengeteg a válás,szakítás,kamu,hogy 20 és 30 között megvan a tökéletes kapcsolat,ami kitart a halálig.Plusz megnézném,ahogy Pistike lerak egy lakást,kocsit 2x évesen.
2023. nov. 5. 13:04
 13/15 anonim válasza:
Szóval magas elvárásaid vannak, plusz felnőttként is azt várod, hogy kápráztassanak el, mint egy hercegnőt. Szerintem egy értelmes férfi, aki komoly kapcsolatot, netán házasságot tervez, már huszonévesen sem ilyen nőre vágyik, bocsi.
2023. nov. 5. 13:14
 14/15 anonim válasza:
Nincs azzal gond, ha 30 évesen még nincs meg a párod. csak így jó eséllyel nem lesz gyereked.
2023. nov. 12. 23:50
 15/15 anonim válasza:
14,így igaz.
2023. nov. 13. 00:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!