Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Játékost keresünk szerepjátékh...

Játékost keresünk szerepjátékhoz! Valaki?

Figyelt kérdés

Dungeons & Dragons 5e csapatba keresünk egy tagot az alábbi feltételekkel:

Legalább "egyszer már játszottam" szintű tapasztalattal rendelkezzen

A játék kedd esténként van offline, Budapesten (jelenleg az Astoriánál, de ha van jobb hely, az is jó)

Heti rendszerességgel játszanánk. Nyilván emberek vagyunk, közbe tud jönni valami, de alapvetően fontos lenne az elköteleződés, hogy ne szervezzen rá az ember és havi 3 játék tényleg meg tudjon valósulni (a nyár és az ünnepi időszakok kivételével).

Jelenleg rövidebb kalandokat futtatunk, váltjuk a mesélőt, de ha kialakul a csapat, akár kampányt is nyomhatunk, meg persze amire kedv van.

2023. szept. 6. 13:20
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Nem tudtam szó nélkül hagyni azt, hogy kiakadsz a trollokon. Mintha 30 évesen most neteznél először életedben vagy nem tudom...

Az hogy én offtopikolok az más, mint a szándékosan agyat húzni igyekvő trollok. Látom még ez is nehezen megy számodra, hogy disztingválj a kettő között...

2023. szept. 10. 21:21
 32/34 A kérdező kommentje:

31, nem, nem más.

Feltettem egy kérdést, te meg valmai másról beszélsz.

Aki azt írja, hogy "nagyok lennének a kőtségek" még az is előrébb van mint te, mert ő legalább nem offol, csak "humorizál", de legalább a témánál marad.

Éppúgy kártékony a te tevékenységed az oldal hatékonyságát illetően, mint a hülyeségeket beírogatóké. Sőt, te kb új témát indítasz, ami talán még károsabb is.

2023. szept. 10. 21:33
 33/34 anonim válasza:

Persze hogy más. Mivel más a szándék.

Ha az orrodnál tovább látnál, rájönnél hogy pozitív szándékú volt az első kommentem - próbáltam felnyitni a szemed arra, hogy pontosan a te viselkedésed invitálja a 'szemetelést'.

Erre neked van képed azt állítani, hogy én 'kártékonyabb'.

A legelső eredeti intuícióm beigazolódott: te tényleg egy idióta vagy.

Nem kell aggódni, többet biztosan nem írok ide, mivel látom hogy képtelen vagy reflektálni, fejlődni.

Így örülhetsz, hogy tiéd lehet az utolsó szó, aztán visszaáll az üres csend.

2023. szept. 10. 21:59
 34/34 A kérdező kommentje:

Te amúgy új vagy itt a GYK-n?:D csak mert oktatni, tanítani, szemet felnyitni akarsz:D

És ha megnézed, az első válaszolók akikre reagáltam rég eltűntek, te vagy az, aki spameled az egészet. Beszóltam, hergeltem a vicceskedvű trollokat, de ők nem fongak belemenni ilyen vitába. Te meg igen. zaz épp azt cisnálod, ami ellen felszólaltál:D

BTW a kérdés elérte a célját, találtam játékost, a héten koccanunk, ígéretesnek tűnik.

2023. szept. 10. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!