Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol találhatnék ilyen szerepjá...

Hol találhatnék ilyen szerepjátékhoz társat?

Figyelt kérdés

Leheg rossz kategóriába rakom ki, de végülis ez szórakozás lenne.

Olyan szerepjátékra gondolok, amikor egy adott fandomból leszünk két karakter és megpróbálva nem OOC-n beszélgetünk egymással és lesz ami lesz. Nagyjából,mint egy fanfic.

Mármint így előre nincs sztorim megírva, de lehetnek ellenségek a végére, vagy szeretők, barátok, lámák. Teljesen mindegy, ahogy alakul.

Ezt én vagy emailben gondoltam, vagy facebook chaten vagy Telegram vagy akármi beszélgetős felületen, ami kényelmes.

Szóval ilyenhez embert honnan kaparjak elő? Néztem a szerepjáték forumokat/csoportokat,de azok nagyrésze fantasy varázsmindenjóistenes.

Előre is köszönöm a válaszokat.

20L

2018. jún. 21. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én benne lennék :D
2018. jún. 21. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Facebook-on rengeteg ilyen csoport van, lépj be egy-kettőbe. Egy szép, hosszú leírás a stílusodról és az elképzeléseidről, igényeidről visszafogják taszítani az igénytelen félmondatosokat, az igényes, hosszan íróakat pedig befogja vonzani. >:J
2018. jún. 21. 10:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Én csak egy darab csoportot találtam facen, ami ennek a gyűjtőhelye, de mondom ott leginkább a fantasy vonal aktív, mást nem igen láttam. Engem meg nem a varázsló, kobold, tündér és minden ilyesfajta lény vonz.
2018. jún. 21. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan csoportok is, ahol nem szerepjáték folyik, hanem szerepjátékos társat keresnek az emberek.
2018. jún. 21. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Király
2018. jún. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!