Játékost keresünk szerepjátékhoz! Valaki?
Dungeons & Dragons 5e csapatba keresünk egy tagot az alábbi feltételekkel:
Legalább "egyszer már játszottam" szintű tapasztalattal rendelkezzen
A játék kedd esténként van offline, Budapesten (jelenleg az Astoriánál, de ha van jobb hely, az is jó)
Heti rendszerességgel játszanánk. Nyilván emberek vagyunk, közbe tud jönni valami, de alapvetően fontos lenne az elköteleződés, hogy ne szervezzen rá az ember és havi 3 játék tényleg meg tudjon valósulni (a nyár és az ünnepi időszakok kivételével).
Jelenleg rövidebb kalandokat futtatunk, váltjuk a mesélőt, de ha kialakul a csapat, akár kampányt is nyomhatunk, meg persze amire kedv van.
13
Korbeli megkötés így elsőre nincs, bár nem ártana, ha nem lenne kétszer annyi idős, mint mi:D
Mi 29-30 évesek vagyunk. Preferált a 25-35 éves kor, de nem kizáró az azon kívüliség sem.
Az nem árt, ha betöltötte a 18-at, tekintve, hogy ha nincs játék mondjuk egy kieső ember vagy felkészülési idő miatt, akkor mivel gúyis fent van tartva a keddi este, egy bárban szoktunk dumálni. Bár alkoholt akkor sem muszáj inni ugye:D
Egyébként nembeli megkötés sincs. Erősen férfihobbiról beszélünk, de csjaok is jöhetnek.
29-30? Bocs de számomra furcsa, hogy ennek ellenére így reagáltál (vagy bárhogyan is reagáltál) a primitív és nyilvánvaló troll kommentekre... Hm... Tapasztalatlanság? Vagy nem is értem.
Miért lenne férfihobbi? Én úgy látom rengeteg kocka nő éppúgy élvezi ezt.
Én is szeretem a D&D-t, fantasy-t, csináltam is régen, de a pen & paper nekem picit lassú... úgyhogy inkább PC-n.
Most jött ki a Baldur's Gate 3 és nagyon jó. Miért nem azt nyúzzátok, vagy az is megy párhuzamosan? Én a gamingből már kissé kiöregedtem, de azért örülök hogy (úgy ahogy) méltó a folytatás a BG titulusra...
Jó lett a Baldur's Gate, de ha játszottál asztali szerepjátékot, tudhatnád, hogy egész más, mint egy videójáték.
Csak hogy a legszembetűnőbb különbséget említsem: az asztalihoz kellenek barátok, megadja az együtt játszás élményét.
Ráadásul akármilyen jó a BG, a lehetőségek tárháza még mindig nagyon limitált benne az asztalihoz képest.
K: Valóban, más offline, ami lehet pozitívum, negatívum. Ha élvezitek egymás társaságát, úgy érthető. De ha maga a játék, stratégia, sztori fontos, akkor én ehhez személy szerint PC RPG szimulációt, élményt választanék.
Mindenesetre jó játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!