Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok a...

Lányok! Mit gondoltok a vékonyabb, izmos srácokról? Nektek bejön? Ismerkednétek ilyen fiúkkal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az egyetlen szempont ismerkedésnél, de nektek bejön az ilyen alkat? Ha kell valakinek kép szívesen küldök, ha privátban ír.
2023. szept. 5. 08:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
én nem koxolok mégis egy roncs vagyok mentálisan ha felkeltettem az érdeklődésetek lányok akkor ne habozzatok írni 20F
2023. szept. 12. 00:02
 12/12 anonim válasza:

11. durván komplexusos egyéneket leszámítva senkinek nem imponálnak a roncsok - ezért (is) szokott igyekezni az ember, hogy lehetőségei szerint minél jobban legyen.

+ engem személy szerint megijeszt a gondolat, hogy mennyi jó dologból kimaradtam, amikor nem igyekeztem.

Üdv

Egy másik roncs

2023. szept. 12. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!