Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok a...

Lányok! Mit gondoltok a vékonyabb, izmos srácokról? Nektek bejön? Ismerkednétek ilyen fiúkkal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az egyetlen szempont ismerkedésnél, de nektek bejön az ilyen alkat? Ha kell valakinek kép szívesen küldök, ha privátban ír.
2023. szept. 5. 08:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
Gondolom akkor szálkásabb izomzatról van szó. Inkább ez, mint a "felfújt" body builder típus.
2023. szept. 5. 09:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen. Sokan dícsérnek, de azért pár kiló feljöhetne még rám.
2023. szept. 5. 10:23
 3/12 anonim válasza:
Csak ez jön be.
2023. szept. 5. 12:17
 4/12 anonim válasza:
#3 Sportos,szalkas vagyok:)
2023. szept. 5. 13:11
 5/12 anonim válasza:
Ektomorf alkatra gondolsz?
2023. szept. 5. 13:54
 6/12 anonim válasza:
én alacsony, vékony, vézna pálcikaember vagyok lányok írjatok 20F
2023. szept. 5. 19:43
 7/12 anonim válasza:

Az egyessel értek egyet, okkal dícsérnek.

A természetes izomzat sokkal esztétikusabb, mint az olyan szétkoxolt Pumped Gabó féle test.

(Mondjuk az utóbbi szerintem semennyire nem esztétikus, de az már az én problémám.)

2023. szept. 6. 01:21
 8/12 anonim válasza:
Azt, hogy gebe vagy. Egy szál bél.
2023. szept. 11. 12:37
 9/12 anonim válasza:

Hát ha pumped gabo koxol, ahhoz képest elég szar formában van, mármint úgy értem, hogy ahhoz képest nem annyira izmos. Ha viszont nem koxol, ahhoz képest nagyon jó a forma. Egyébként meg nem értem, miért ne lenne esztétikus egy atletikus kisportolt test. Egy skinny fat vagy egy aputest, az meg ugye mennyire esztétikus és vonzó?:D

Kérdező neked azt tanácsolom, hogy járj el nyugodtan edzeni, ne otthon, hanem terembe, ott fogsz igazán csinos, jó csajokat találni és azoknak valószínűleg tetszeni fog a szálkás, izmosabb alkat. Próbálj velük ismerkedni.

2023. szept. 11. 14:25
 10/12 anonim válasza:

"Egyébként meg nem értem, miért ne lenne esztétikus egy atletikus kisportolt test."

A kritika részemről nem a kisportolt testnek szólt, hanem a szétkoxolt lufiembereknek, akiket mintha műanyagból öntöttek volna formára...

Teljesen természetellenes, és ártalmas is. Volt szerencsém szétkoxolt fiatalemberrel beszélgetni - nos hagy ne mondjam, milyen mentális állapotban volt ettől a szartól. Btw még így is folyton elégedetlen volt a testével, szóval ezért aztán kár volt tönkretennie magát. Bőven elég lett volna, ha inkább naturálban edz - az tényleg szép.

2023. szept. 12. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!