Van kedved randizni?
Szeretnék sétálni a Duna partján, közös popcornt venni a moziban, színházba menni, felülni egy vonatra és turistaként császkálni egy városban, tombolni egy koncerten és ölelkezni a lassabb számoknál, inni egy kávét a belvárosban... minden olyan dolgot, ami egy randi-élményt ad az embernek.
Nem feltétlenül keresek komoly kapcsolatot és biztosan nem keresek alkalmi szexet!
Én egy kiegyensúlyozott, saját élettel rendelkező, makacs nő vagyok. Kedvelem a könyveket, a filmeket, a zenét és még ezer más dolgot. Van sok jó tulajdonságom és egy csomó rossz is. Negyven éves vagyok 176 centi magas és 68 kiló. Pesthez közel lakom, úgyhogy jó lenne, ha nem lennél túl messze a fővárostól. Egyáltalán nem fontos, hogy te milyen nemű vagy, mert nekem abszolút nem számít. Nem kizáró ok, ha van gyereked és az sem, ha nem vagy kő gazdag.
Ha van kedved beszélgetni és később randizni, akkor írj magadról privátban és ha szimpatikus vagy, akkor válaszolni fogok.
Na takarodj......
Igények és a kizárások megvannak, de azt nem irod le, hogy Te mit tudsz adni cserébe.
Nem véletlen van meg ez a hiány, mert a kutya nem akar kikezdeni veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!