Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen bevált csajozós szövege...

Milyen bevált csajozós szövegeket ismertek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 23. 14:41
1 2
 11/20 anonim válasza:

Hát, ha te valamilyen mondattal próbálkozol; akkor az lehet, hogy neked nem fog beválni; lehet, hogy másnak beválik; de pl te nem tudod olyan hatásosan, humorosan mondani;és csak gáz lesz a szitu.

Úgyhogy azt javaslom, ne kész, másoktól hallott,betanult szövegekkel állj oda; hanem ami belőled jön akkor; amit a pillanat szült.

Mert,ha hallasz valamit; egy barátodnak mindig bevált; lehet, hogy neked nem fog olyan jól állni az a mondat; és kínos lesz, kellemetlen

2023. aug. 23. 17:10
 12/20 anonim válasza:
Kő kóla?
2023. aug. 23. 18:24
 13/20 anonim válasza:

Felejtsd el a csajozós dumákat!

Csak az ellenekző hatást éred el velük!

2023. aug. 23. 18:39
 14/20 anonim válasza:

Szia. Ne ijedj meg normális vagyok meg minden és nem pénzt kérek, csak ismerkedni szeretnék. Mielőtt nemet mondanád szeretném elmondani, hogy már egy ideje követlek és tudom, hogy a ...... -címen laksz és van egy kis fiú testvéred. Reggel 8:50 perckor pont az elhagyatott ........-címen sétált és gondoltam hazaviszem szabadulósat játszani. Jelenleg szerintem a pincéből próbál kimászni, de a kulcsot nem hiszem, hogy megtalálta mert nálam van. Szeretnél esetleg megismerkedni velem és átjönni? Megeshet, hogy a visszautasítástól úgy összeroppanok hogy valami őrültséget teszek otthon. :c

Állítólag ez és az ehhez hasonlók működnek de én még nem próbáltam. Ez csak egy példa volt. Nem vagyok beteg állat :0

2023. aug. 23. 21:32
 15/20 anonim válasza:
15-ös: ez lenne az a szöveg, amikor a rendörséget értesítem!
2023. aug. 23. 21:33
 16/20 anonim válasza:

Akkor hallgatom tovább Vitast <3

https://www.youtube.com/watch?v=989-7xsRLR4

2023. aug. 23. 21:41
 17/20 anonim válasza:
De szépek a dudáid
2023. aug. 24. 02:39
 18/20 anonim válasza:

Ha ferfi lennek:

-Szia,nem lattad a jachtom kulcsat? Bjol itt veszhettem el.

-Szia,nem lattad a porschem kulcsat,itt veszthettem el.

-Szia,egy baratnomet keresem,hasonlo alkatu es hajszinu,mint te.

2023. aug. 24. 06:01
 19/20 anonim válasza:

Én tinderen mindig egy rövid bemutatkozást írtam első üzenetnek, hogy hol lakom, mennyi idős vagyok, mivel foglalkozom, miket szeretek csinálni. Örülök hogy összeakadtunk, szívesen beszélgetnék veled, valami ilyesmi. Ezt a fajta közeledést egyértelműen pozitívan értékelték a nők és 10-ből 8-an visszaírtak (egész sokan írták, hogy végre egy normális közeledés). Szóval szerintem nincs ebben semmi extra, nekem az a tapasztalatom, hogy a hölgyek igenis díjazzák azt ha valaki udvarias, közvetlen és kezdeményező.

Egyébként én nem tartom teljesen hülyeségnek a csajozós dumákat sem. Anno szórakozóhelyeken sokszor mentük oda lányokhoz válogatott hülye szövegekkel, pl.:

,,Nem egyformák a szemeid! Az egyik szebb mint a másik!"

,,Van nálad csavarhúzó? válasz: - Nincs! Mennyi közös van bennünk!"

,,Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?"

Ezeknek nem az volta lényege, hogy majd azonnal a karjaimba ugrik a kiválasztott, tisztában voltam vele, hogy szarok ezek a dumák. Viszont szinte mindig sikerült megnevettetni a hölgyet, ami nagyon jó kiindulási alap volt a beszélgetés elkezdésére. Arra mindig figyeltem, hogy ezek a csajozós dumák ne szexuális tartalmúak legyenek, szerintem az tényleg bunkó egy vadidegennel szemben. Bár úgy gondolom, hogy az ilyen jellegű szövegek tinderen ritkán működnek.

Sok sikert! :)

F30

2023. aug. 24. 10:03
 20/20 anonim válasza:
Gyüsz topogni gecó?
2023. aug. 24. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!