Milyen bevált csajozós szövegeket ismertek?
Hát, ha te valamilyen mondattal próbálkozol; akkor az lehet, hogy neked nem fog beválni; lehet, hogy másnak beválik; de pl te nem tudod olyan hatásosan, humorosan mondani;és csak gáz lesz a szitu.
Úgyhogy azt javaslom, ne kész, másoktól hallott,betanult szövegekkel állj oda; hanem ami belőled jön akkor; amit a pillanat szült.
Mert,ha hallasz valamit; egy barátodnak mindig bevált; lehet, hogy neked nem fog olyan jól állni az a mondat; és kínos lesz, kellemetlen
Felejtsd el a csajozós dumákat!
Csak az ellenekző hatást éred el velük!
Szia. Ne ijedj meg normális vagyok meg minden és nem pénzt kérek, csak ismerkedni szeretnék. Mielőtt nemet mondanád szeretném elmondani, hogy már egy ideje követlek és tudom, hogy a ...... -címen laksz és van egy kis fiú testvéred. Reggel 8:50 perckor pont az elhagyatott ........-címen sétált és gondoltam hazaviszem szabadulósat játszani. Jelenleg szerintem a pincéből próbál kimászni, de a kulcsot nem hiszem, hogy megtalálta mert nálam van. Szeretnél esetleg megismerkedni velem és átjönni? Megeshet, hogy a visszautasítástól úgy összeroppanok hogy valami őrültséget teszek otthon. :c
Állítólag ez és az ehhez hasonlók működnek de én még nem próbáltam. Ez csak egy példa volt. Nem vagyok beteg állat :0
Ha ferfi lennek:
-Szia,nem lattad a jachtom kulcsat? Bjol itt veszhettem el.
-Szia,nem lattad a porschem kulcsat,itt veszthettem el.
-Szia,egy baratnomet keresem,hasonlo alkatu es hajszinu,mint te.
Én tinderen mindig egy rövid bemutatkozást írtam első üzenetnek, hogy hol lakom, mennyi idős vagyok, mivel foglalkozom, miket szeretek csinálni. Örülök hogy összeakadtunk, szívesen beszélgetnék veled, valami ilyesmi. Ezt a fajta közeledést egyértelműen pozitívan értékelték a nők és 10-ből 8-an visszaírtak (egész sokan írták, hogy végre egy normális közeledés). Szóval szerintem nincs ebben semmi extra, nekem az a tapasztalatom, hogy a hölgyek igenis díjazzák azt ha valaki udvarias, közvetlen és kezdeményező.
Egyébként én nem tartom teljesen hülyeségnek a csajozós dumákat sem. Anno szórakozóhelyeken sokszor mentük oda lányokhoz válogatott hülye szövegekkel, pl.:
,,Nem egyformák a szemeid! Az egyik szebb mint a másik!"
,,Van nálad csavarhúzó? válasz: - Nincs! Mennyi közös van bennünk!"
,,Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?"
Ezeknek nem az volta lényege, hogy majd azonnal a karjaimba ugrik a kiválasztott, tisztában voltam vele, hogy szarok ezek a dumák. Viszont szinte mindig sikerült megnevettetni a hölgyet, ami nagyon jó kiindulási alap volt a beszélgetés elkezdésére. Arra mindig figyeltem, hogy ezek a csajozós dumák ne szexuális tartalmúak legyenek, szerintem az tényleg bunkó egy vadidegennel szemben. Bár úgy gondolom, hogy az ilyen jellegű szövegek tinderen ritkán működnek.
Sok sikert! :)
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!