Itt vannak helyes fiúk is?
Pl, hogy azt írja, hogy 170 magas, közben ha pipiskedik sincs annyi... Vagy kék szem barna haj, majd a valóságban még sem.
Sokan vékonyak és adonisznak állítják magukat, pedig kövérek. És nem érdekel, hogy ez embereket sért meg, mert a legtöbb pasit sem érdekli, hogy engem vagy bármelyik nőt megsértik avval, hogy deszkák. Ilyennel is szembesültem, én deszka vagyok, de az nem baj, hogy ő meg egy hájgombóc. Komolyan nagyobb melle volt mint nekem...
Ilyenekre gondolok. Hogy a pasik elvárása magas és legyek őszinte, de ők hazudnak és rondák is.
Én eddig soha nem írtam kamu dolgot társkereső.
Szerintem teljesen felesleges.
Mert ha úgy adja a sors hogy lesz egy komoly kapcsolat,találkozás...
Akkor úgyis minden hazugság kiderül
Biztosan vannak, miért ne lehetnének?
Szintén biztos még, hogy én nem vagyok az.
Csak szöveg alapján mindenki ferdíteni fog a valóságon.
Én pl írhatnám azt hogy szeretek hosszú tavokat futni, ezért alacsony a testzsírszázalékom. A valóság viszont az hogy sovány vagyok, és nem sok köze van a futáshoz.
A legtöbb ember eleve szereti magát jobb színben feltüntetni, ez is olyasmi. Mondjuk kinézetről valótlant állítani elég felesleges dolog, hiszen ha találkozol az illetővel úgyis kiderül.
Szerintem a kék szem barna haj alaból nem gyakori kombó.
Én pl 183 magas vagyok, és sajnos vékony, 76 kiló. De akkor egy kritérium maradt, szóval biztos ronda vagyok. XD
Nem, itt csak helytelenek vannak :D
Amúgy komolyra fordítva, pont azért amit mondasz, hogy lehet erre a kérdésre válaszolni? Valakinek biztos az vagyok, de hogy neked mi számít helyesnek azt csak te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!