Valaki jön könyvet írni ?
Egy animes 17 éves fiú vagyok és szeretnék könyvet/ képregényt/mangat írni
De egyedül uncsi
Meg pár téren nem vagyok valami jó pl rajzolás-ban mint digitálisan és lapon sem
Hát, nem tudom, de szerintem itt nem csak ezen múlik, amit írsz.
Személy szerint nem gondolnálak többnek, mint 15, ahogyan írsz, szóval itt jön a kérdés, hogy milyen témában szeretnél egyáltalán?
Szia! Szerintem nyugodtan kezdj bele! Ma már simán találsz csomó online felületet, ahol pénzt tudsz csinálni a könyvedből, minimális összegért cserébe. A helyesírás se legyen probléma, szerkesztőt kell keresni és ő kijavítja neked (Ezt nem tudom, hogy működik pontosan, bocsi. Hossztól függően igen drága is lehet, az biztos.) A rajzolási technikád mindenképp fejlődni fog és ez akkor a legészrevehetőbb, hogyha folyamatosan gyakorolsz. Erre tényleg nagyon jó mondjuk egy képregény. Az elején lehet kicsit béna, mind a story, mind a rajz, de lesz az jobb is pl. egy év múlva már valószínűleg látszólagos is a fejlődés. Ha nem is találsz partnert, de meg van benned a motiváció, akkor szerintem semmi képpen ne mondj le róla, mert lehet, hogy valami zseniális dolgot hagysz éppen elúszni.
U.i.: ha elakadsz nézz meg pár potcast vagy olvass/pörgess végig egy mangát, hogy ihletett meríts/ tanulj belőle.(pl. Milyen felosztásban vannak a panelek, hogy fogalmazz úgy hogy elférjen a szövegbuborékban, mit érdemes és mit nem megrajzolni stb.)
1#hát egyenlőre nem is volt tervbe de köszi a infót
2#rendben
3#Badacsony közelében
4#igen,valóban nagyon rosz a helyes írásom
Téma ? elég sok történet ötletem van sok téma körben de mindegyik komolyabb hangvételű
5#köszi a hasznos infót és a biztatást
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!