Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki jön könyvet írni ?

Valaki jön könyvet írni ?

Figyelt kérdés

Egy animes 17 éves fiú vagyok és szeretnék könyvet/ képregényt/mangat írni

De egyedül uncsi

Meg pár téren nem vagyok valami jó pl rajzolás-ban mint digitálisan és lapon sem

2023. júl. 5. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Nem is tudsz helyesen írni kérdező
Bocs de én csak egy kenyér vagyok
Nem segítek mert a animék nem jók
Nincs idöm segíteni mert gamer vagyok
Nem mert buta vagy kérdező
43 szavazat
1 2
 1/14 anonim válasza:
Magadnak, vagy esetleg nyomtatni és kiadni? Csak szólok, hogy egy saját könyv megjelenítése a nyomdai költségektől kezdve olyan 2 millió forint. Így intézte a fidesz. Akkora válságot csinált hogy mindennek háromszorosára ment fel az ára.
2023. júl. 5. 15:08
 2/14 anonim válasza:
Rajzolásban. Nem kell kötőjel.
2023. júl. 5. 16:55
 3/14 anonim válasza:
merre laksz?
2023. júl. 5. 18:31
 4/14 anonim válasza:

Hát, nem tudom, de szerintem itt nem csak ezen múlik, amit írsz.

Személy szerint nem gondolnálak többnek, mint 15, ahogyan írsz, szóval itt jön a kérdés, hogy milyen témában szeretnél egyáltalán?

2023. júl. 5. 20:31
 5/14 anonim válasza:

Szia! Szerintem nyugodtan kezdj bele! Ma már simán találsz csomó online felületet, ahol pénzt tudsz csinálni a könyvedből, minimális összegért cserébe. A helyesírás se legyen probléma, szerkesztőt kell keresni és ő kijavítja neked (Ezt nem tudom, hogy működik pontosan, bocsi. Hossztól függően igen drága is lehet, az biztos.) A rajzolási technikád mindenképp fejlődni fog és ez akkor a legészrevehetőbb, hogyha folyamatosan gyakorolsz. Erre tényleg nagyon jó mondjuk egy képregény. Az elején lehet kicsit béna, mind a story, mind a rajz, de lesz az jobb is pl. egy év múlva már valószínűleg látszólagos is a fejlődés. Ha nem is találsz partnert, de meg van benned a motiváció, akkor szerintem semmi képpen ne mondj le róla, mert lehet, hogy valami zseniális dolgot hagysz éppen elúszni.

U.i.: ha elakadsz nézz meg pár potcast vagy olvass/pörgess végig egy mangát, hogy ihletett meríts/ tanulj belőle.(pl. Milyen felosztásban vannak a panelek, hogy fogalmazz úgy hogy elférjen a szövegbuborékban, mit érdemes és mit nem megrajzolni stb.)

2023. júl. 5. 22:14
 6/14 A kérdező kommentje:

1#hát egyenlőre nem is volt tervbe de köszi a infót

2#rendben

3#Badacsony közelében

4#igen,valóban nagyon rosz a helyes írásom

Téma ? elég sok történet ötletem van sok téma körben de mindegyik komolyabb hangvételű

5#köszi a hasznos infót és a biztatást

Köszönöm a válaszokat

2023. júl. 5. 23:17
 7/14 NTBS válasza:
Írni segítek.
2023. júl. 6. 07:42
 8/14 anonim válasza:
Bakugant javaslom megnézni, manga készítésről szól
2023. júl. 6. 09:16
 9/14 anonim válasza:
Badacsonyba megyek hétvégén
2023. júl. 6. 17:00
 10/14 anonim válasza:
Minden álmom, hogy veled írjak könyvet.
2023. júl. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!