Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van e olyan elektronikus...

Van e olyan elektronikus platform ahová pènzèrt tudod írni egy könyvet ?

Figyelt kérdés

Írtam egy témáról csak azèrt mert èrdekelt . De a vègère kb egy 300 oldalas könyvnek felel meg a tartalma . 😅 Úgy döntöttem hogy ezt megosztanám az interneten is, több hónapos gyűjtőmunkám van benne . Aztán jött a másik öttlet hogy lehetne e ezzel keresni ?

Wattpadon megtudnám osztani viszont azzal nem tudok keresni .

#könyv #Elektronikuskönyv
2023. márc. 16. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szakkönyvekkel és tankönyvekkel is foglalkozó kiadónál próbálkoznék.
2023. márc. 16. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Eladhatod E-book-ként az Amazonon. Csak hirdesd. A legjobb, ha vannak követőid, vagy speciális csoportod tagjai, akik megvennék a könyved. Anélkül nem fog menni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. márc. 16. 14:54
 3/6 harebell ***** válasza:
100%

1. Csinálsz neki egy honlapot (reklámozod, hogy rá is találjanak), fizetés után lesz hozzáférhető/letölthető a tartalom.

2. Magánkiadás, akár csak e-könyvként, úgy akár ingyen is ki lehet adni. Ha rendes könyvként is meg szeretnéd jelentetni, inkább ráfizetéses lesz, mint nyereséges.

3. Elküldöd minden kiadónak, amelyik foglalkozik ilyen témájú könyvekkel. Sokan vissza fogják dobni, ha nincs neved vagy képesítésed az adott szakterületen, de ha olyan jót írtál, ki tudja, talán valamelyik foglalkozni fog vele.

2023. márc. 16. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2023. márc. 16. 15:19
 5/6 NTBS ***** válasza:
53%
Saját honlap.
2023. márc. 16. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Most kezdtek el keresni új írókat:

[link]

2023. márc. 20. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!