Ki mennyi idő után unta meg itt az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Gondolok elsősorban arra, hogy szinte senki sem gondolja komolyan, csak egoboost-ra van szükségük, amint találnak valaki mást egyből ghostingolnak, stb...2023. aug. 16. 17:05
12/24 anonim válasza:
2# Ahhhhj báttya ne már, gazdag vagy. Ne gyötrödj már ilyeneken. Btw nagyon durván korrekt lányokat találni itt amúgy, csak meg kell találni őket a sok hibban örült férfi gyülölő vénlány között.
2023. aug. 16. 19:18
13/24 anonim válasza:
Én inkább azt untam meg hogy semmiben nem más mint a való életben. A tipikus "életem szerelme, szeretlek örökké", aztán 1-2 max pár hónap után jajj bocs mégsem... És azt hinné az ember hogy ez csak a tizenévesek betegsége de sajnos nem. Ettől eltekintve nyitott vagyok meg minden, csak hát... megtanultam fenntartásokkal kezelni a dolgot :D
2023. aug. 16. 19:59
14/24 anonim válasza:
13. Ez így van, hasonlóan tapasztaltam én is ezt. Ezért se szabad elhinni semmit se előre.
2023. aug. 16. 20:04
15/24 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy sok az eszkimó, kevés a fóka.
2023. aug. 16. 20:13
16/24 anonim válasza:
#4 Ez más felületeken is így van, és személyesen is. Nem várhatod el senkitől, hogy egyetlen emberrel ismerkedjen, és köteleződjön el mellette onnantól, hogy először beszélnek. Az emberek többmindenkivel ismerkednek, aztán ez az ismerkedés valakivel előrébb halad, mások meg hátramaradnak és le lesznek pattintva.
2023. aug. 16. 20:26
17/24 anonim válasza:
Van itt sok kedves lány, csak az a baj, hogy a sok idióta f@sz miatt már eleve hátránnyal indulsz. Most gondolj bele, kapsz egy csomó privátot itteni trolloktól, idióta barmoktól, vergődő incelektől, perverzektől, mindegyik normálisan kezdi az elején, aztán egyszercsak kiborul a bili. És akkor kapnak egy üzit egy normális pasitól, akkor szerinted nem azt fogja feltételezni a több száz címeres f@sz után, hogy te is az vagy? Szóval türelmesnek kell lenni, meg laza beszélgetéssel kezdeni. Tényleg vannak itt cuki csajok.
2023. aug. 16. 20:31
18/24 anonim válasza:
#13 Ja, hát meg is kell megtartani a csajt, nem csak megszerezni. XD Összejönni valakivel nem nagy kunszt. Csak hát ugye ápolni is kell a kapcsolatot, törődni a másikkal, az már nem megy, mi? :DDD
2023. aug. 16. 20:33
19/24 anonim válasza:
4 hónap, utána megtaláltam itt a párom.
2023. aug. 17. 00:50
20/24 anonim válasza:
Igen, nyílván foglalkozni kell a kapcsolattal, de ne tegyünk már úgy mintha ez egy emberen múlna. A kapcsolathoz ketten kellenek, ha az egyik fél nem úgy áll hozzá akkor már halálra van ítélve az egész.
És a csajokat se "megszerezni" kell... hát nem pokemonok :D
2023. aug. 17. 04:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!