Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért akar fel hívni ha nem...

Miért akar fel hívni ha nem is ismerem és ő se engem?

Figyelt kérdés

Bejelöltem egy fiút mert olyan ismerős volt de írtam is neki hogy ne értse félre a jelölésemet.

Írja nekem hogy küldjek képet (nem meztelen képet) csak úgy egy képet magamról mert nem rakok ki semmit az oldalamra.

De hozzá teszem nem akartam tőle semmit. És el kezdi hogy fel szeretne hívni szabad-e írtam neki hogy nem!

Vajon miért akart hívni?

2023. aug. 6. 18:18
 1/6 anonim válasza:

Semmit nem teszel közzé magadról, nem vagy hajlandó beazonosítani magad. Az ilyen jelölést egyből tiltani kellett volna, ehhez képest még arra is nyitott, hogy legalább azt hallja, hogy létező ember vagy. Ezt is megtagadtad.

Nem tudom mit akarsz, hogy csak az ismerkedéshez vagy ennyire éretlen, vagy ezzel szórakozol, de ezen a ponton az emberek 99%-a már rég elengedte volna a dolgot. Ha már egyszer kezdeményezel, legalább annyit böknél ki, hogy ki vagy és mit akarsz. Mert ha semmit, akkor minek vagy ott...

2023. aug. 6. 18:27
 2/6 anonim válasza:
Unatkozik, esetleg új osztálytárs, vagy munkatárs, és szeretne megismerni, vagy milliókat érő üzleti ajánlata van, vagy nem tudom. Kérdezd meg tőle, és majd csak kiderül!
2023. aug. 6. 18:27
 3/6 anonim válasza:
Na de te jelölted be. Akkor most mi bajod van azzal, hogy beszélni akar veled? Ha nem vagy rá kíváncsi, minek kellett bejelölnöd?
2023. aug. 6. 18:57
 4/6 anonim válasza:

Rengeteg félreérthetőségtől szenvedünk a mai világban még idősebb felnőtt korunkban is. Tinédzsereknél sokkal bonyolultabb minden...

Szerintem fel kellene vinni a regisztrációs korhatárt 18 évre! A fiatalkorúak közé tartoznak a 16-17 éves korosztály!

Ha még nem érzed elég érettnek magad az ilyen próbálkozásokhoz, akkor várd meg a 30 éves korodat! Addig a diákmunkák között válogass esetleg!

Diákokat foglalkoztató szövetkezeteknél is lehet elég ellenkező neművel ismerkedni! Vagy bármelyik önkéntes fogadó szervezetnél! (Ebben a két esetben legalább pluszban hasznosnak is éreznéd magad...)

2023. aug. 7. 05:57
 5/6 anonim válasza:

Most már nem egészen egy hónap az ősz beköszönte - és jön a fűtési szezon!

Legalább a télire valóval kapcsolatban próbálj meg gondolatban segíteni a szüleidnek - ha ők neveltek fel!

Mérgező otthoni légkör esetén is enyhítheti a feszültséget, ha azt látják, hogy igyekszel gondolatban a pénzt előteremteni...

2023. aug. 7. 05:59
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is kérjél ellenszolgáltatást a hívásért.
2023. aug. 7. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!