Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki mennyi idő után unta meg...

Ki mennyi idő után unta meg itt az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Gondolok elsősorban arra, hogy szinte senki sem gondolja komolyan, csak egoboost-ra van szükségük, amint találnak valaki mást egyből ghostingolnak, stb...
2023. aug. 16. 17:05
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Két nap, halott az oldal kb
2023. aug. 16. 17:08
 2/24 Camorri válasza:

A harmadik: "de jó pasi vagy" és ghost után.

De amúgy komolyra fordítva a szót, vannak csodák, szóval megéri keresni. Csak azért arra figyelj oda közben, hogy a normális csajok már akkor sem ismerkednek innen, ha amúgy bejönnél nekik, mert sokan egyszerűen ezt így eldöntötték.

2023. aug. 16. 17:22
 3/24 anonim válasza:
Itt utálnak ismerkedni igen, csak arra kijelölt helyen akarnak, itt ne akarj velük érdekes gondolkodás
2023. aug. 16. 17:23
 4/24 anonim válasza:
A probléma az itteni ismerkedéssel, hogy sokan egyszerre több személlyel ismerkednek, párkapcsolati szándékkal, nem törődve azzal, hogy mit fog érezni az, aki hátra lesz hagyva.
2023. aug. 16. 17:32
 5/24 anonim válasza:
Utolsó az társkeresőn is úgy megy
2023. aug. 16. 17:34
 6/24 anonim válasza:
Igen, ez igaz 5-ös. Én megvetem az olyanokat, akik ezt csinálják. Bár nem mintha be lennék regisztrálva társkeresőkre. Viszont ismertem valakit, aki így ismerkedett más lányokkal, hogy őszinte legyek, csak addig ismertem az illetőt ameddig nem tudtam róla, hogy ezt csinálja, utána már nem ismertem meg, hogy ki az.
2023. aug. 16. 17:38
 7/24 anonim válasza:
Utolsó te férfi vagy?
2023. aug. 16. 17:38
 8/24 anonim válasza:
7-es, ha a 6-osra érted aki én vagyok, igen az.
2023. aug. 16. 17:40
 9/24 anonim válasza:
2018 óta próbálkozom, azaz hatodik éve, de eddig még nem adtam fel :(
2023. aug. 16. 18:08
 10/24 anonim válasza:
Én nem ismerkedés céljából vagyok itt, szóval el sem kezdtem. Amúgy is csicskának tartom azt akik az interneten keresnek párt mert annyi önbizalom / határozottság nem szorult beléjük hogy személyes kontaktok révén alakítsanak ki kapcsolatokat. Nem véletlenül fullad kudarcba a legtöbb internetes ismerkedés, ilyen az amikor 2 szerencsétlen egymásra talál és nem tudnak mit kezdeni magukkal és vége.
2023. aug. 16. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!