Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért vágyom rád még mindig...

Miért vágyom rád még mindig annyira?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban nézek rád a közösségi oldalon. Egyre sűrűbben rajtad felejtem a szemem, és elragadnak a gondolataim.

Félek bármit is lépni, pedig őrülten vágyom rád. Kívánom a közelségedet, felizgat ez a laza elegancia..félek és titkon őrülten kívánlak.

Mindent elrontottam, és nem vagyok boldog, mert nem tudlak elfelejteni.

2023. júl. 27. 19:59
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Cs, ha rám gondoltál, a 19-es vagyok.
2023. júl. 28. 13:27
 22/30 anonim válasza:
Mi értelme az ilyen kiírásoknak...aki kiírja az sem megy vele semmire, nem tudja a válaszolók közül ki ki lehet, legalábbis biztosra. Sok emberben meg, ahogy láthatjuk reményt ébreszt, talán róla szól. Tehát értelmetlen teljesen. Mert még ha a kiíró biztosra tudná, hogy olvasta akinek, és akiről szól...
2023. júl. 28. 14:33
 23/30 anonim válasza:

"Ha az vagy, akinek gondollak, igen, elrontottál sokmindent. De nem helyrehozhatatlanul... Akár még jeles is lehet. Ha ezt érted, akkor tudod, ki vagyok. Nem fogok rádírni, mert abból már megjöttem, de ha magadra ismersz, akkor írj, és megbeszéljük."

Ha az vagy, akinek én is gondollak, (te nárcisztikus majom!)tudd meg, hogy nagyon sokat gondolok rád és NNNagyon szeretlek téged, de b@szok felmenni a közösségi oldalra, hogy lássalak!

Ha szeretnél valamit tőlem, még helyrehozhatod és olyan ember leszek melletted, aki tisztelni és szeretni fog úgy, ahogyan azt te is elvárnád tőlem.

Ha akarod, egy névvel is szolgálhatok:

Tebasz Tadel

2023. júl. 28. 19:48
 24/30 anonim válasza:
23-as, kétlem, hogy egymásra gondoltunk volna, a stílusodból. S mivel a "nárcisztikus" jelző nem igazán illik rám (a másik fél szerint sem), így duplán biztos lehetek benne, hogy másra gondoltunk. És bizonyos dolgokat figyelembe véve most nem nálam pattog a labda.
2023. júl. 28. 20:02
 25/30 anonim válasza:

Valaki nem szeretne rám vágyni? :)

24F

2023. júl. 28. 20:03
 26/30 anonim válasza:

"23-as, kétlem, hogy egymásra gondoltunk volna, a stílusodból. S mivel a "nárcisztikus" jelző nem igazán illik rám (a másik fél szerint sem), így duplán biztos lehetek benne, hogy másra gondoltunk. És bizonyos dolgokat figyelembe véve most nem nálam pattog a labda."

Nem érdekel, ki vagy. Legalább kiírtam magamból.

2023. júl. 28. 20:05
 27/30 anonim válasza:
26-os, ki sertett meg ennyire? mi a monogramja?
2023. júl. 28. 20:09
 28/30 anonim válasza:
26, akkor megérte. Örülök, hogy így már könnyebb neked.
2023. júl. 28. 20:11
 29/30 anonim válasza:
🤣🤣
2023. júl. 29. 17:09
 30/30 anonim válasza:
Női vágyódás célpontja lennék azonnali kezdéssel!
2023. júl. 31. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!