Jogosan tűnik el szinte mindenki ezen az oldalon akivel írogatni próbálok privátban? Rosszul indítom a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Általában nem olyan kérdéseknél írok rá másokra amik ismerkedős kérdések, hanem valamiről kérdez, aztán annak kapcsán ráírok, kérdezek valamit tőle, aztán ha nyitott, akkor írogatok tovább. És az írogatás elején meg szoktam kérdezni ilyen dolgokat mint hogy milyen idős, tanul-e vagy mit dolgozik, mit szokott csinálni szabadidejében, van-e nagy társasági élete sok haverja van-e, ilyesmi dolgokról szokott szólni az írogatás. Meg meg szoktam kérdezni a véleményét erről az oldalról, meg hogy szokott-e itt írogatni, milyen gyakran van fent. De valamiért elég gyorsan felszívódik mindenki. Ennyire rosszul csinálok valamit?2023. júl. 23. 09:01
11/19 anonim válasza:
Lásd előző írogató. :)
Megmondja a tutit, figyeld csak!
2023. júl. 23. 10:54
12/19 anonim válasza:
12: csak azt bizonyítod, hogy igazam van. Tipikus paranoid reakció, mert automatikusan azonnal magadra vetted a a negatív állítást amire ellenállhatatlan késztetést érzel, hogy betámadd.
2023. júl. 23. 10:59
13/19 anonim válasza:
Sajnos én meg innen nem találtam hosszútávú írogató partnert...
2023. júl. 23. 11:02
14/19 anonim válasza:
A témával kapcsolatban, amivel ráírsz szívesen beszélget veled, de ismerkedni nem szeretne.
2023. júl. 23. 11:33
15/19 anonim válasza:
Nem feltétlen szeretne mindenki ismerkedni gyakorin, főleg ha egy random kérdésnél csak úgy ráír valaki. Azt viszont meghagyom, hogy szerintem is bunkóság ha beszélgettek, beszélgettek aztán egyszer csak nem válaszol többet. Én is jártam már így, sőt az esetemben ő írta ki hogy beszélgetni szeretne.
2023. júl. 23. 11:40
16/19 anonim válasza:
Ok, hogy ezek előbb-utóbb szóba jönnek, de elég sablonosak és hamar kimerülnek. Én sokkal jobban szeretek 1-1 témát fejtegetni, abból megismerni a másikat, a véleményén, gondolatmenetén keresztül. Beszélgetni, de nem görcsösen és gyorsan ismerkedni mindenképpen. Nem is azért vagyok itt. Ha véletlen mégis alakul barátság, közös hobbi, akkor csak jól jártunk.
2023. júl. 24. 19:05
17/19 Popcorn válasza:
Már ott elrontod, hogy ráírsz mikor ő csak egy kérdést írt ki. Nem mindenki akar privátban beszélgetni csak mert használja az oldalt. A következő rossz húzásod pedig, hogy nem elég, hogy privátban írsz neki, de még kérdezgetsz is róla. Lehet általánosságban még beszélgetne is, de ismerkedni már nem akar. Értsd, magáról bármit is írni. Aki ezt az oldalt választja, nem potyára teszi. Főként az anonimitása miatt.
2023. júl. 25. 12:56
18/19 anonim válasza:
nem hiszem hogy rosszul csinálnád.
csak jó partner kell.
igen ez célzás írj rám
2023. júl. 30. 10:07
19/19 anonim válasza:
Válaszolt bárkinek is azóta a kérdező?!
2023. júl. 30. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!