Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire lenne nálatok kizáró...

Mennyire lenne nálatok kizáró ok a sárga fog?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, elég jóképűnek tartom magam, és izmos is vagyok. A fogaim színén kívül kb mindennel meg vagyok elégedve magamon. Most lett levéve a fogszabályzóm, szép szabályosak lettek a fogaim, és volt fogfehérítésem is, de sajnos nem lett olyan szép fehér amilyet szerettem volna, mert genetikailag ilyen a fogaim színe, sokkal többet nem lehet kihozni belőle.

kb ugyanilyen színű a fogam mint a fenti képen, talán egy nagyon kicsit világosabb.

[link]

fogok még jövőhónapban menni még egy fehérítésre ahol erősebb anyagot használnak, de nem valószínű hogy sokkal fehérebb lesz. Nálatok mennyire lenne kizáró ok a nem fehér fog? Tudnátok így csókolózni egy egyébként jó külsejű fiúval?

2023. júl. 22. 12:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem is ahhoz hasonlítom, de azért a fiatalok nagy rèszènek szèp fehér foguk van, és inkább a 40 èves korosztàlyra jellemző ez a sárga szín
2023. júl. 22. 15:54
 12/12 anonim válasza:
Enis voltam fogfeheritesen de sajnos rajtam nem segitett ugyhogy maradt a porelan hej
2023. júl. 23. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!