Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire lenne nálatok kizáró...

Mennyire lenne nálatok kizáró ok a sárga fog?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, elég jóképűnek tartom magam, és izmos is vagyok. A fogaim színén kívül kb mindennel meg vagyok elégedve magamon. Most lett levéve a fogszabályzóm, szép szabályosak lettek a fogaim, és volt fogfehérítésem is, de sajnos nem lett olyan szép fehér amilyet szerettem volna, mert genetikailag ilyen a fogaim színe, sokkal többet nem lehet kihozni belőle.

kb ugyanilyen színű a fogam mint a fenti képen, talán egy nagyon kicsit világosabb.

[link]

fogok még jövőhónapban menni még egy fehérítésre ahol erősebb anyagot használnak, de nem valószínű hogy sokkal fehérebb lesz. Nálatok mennyire lenne kizáró ok a nem fehér fog? Tudnátok így csókolózni egy egyébként jó külsejű fiúval?

2023. júl. 22. 12:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hat ha minden mas klappolna benned szamomra es tenyleg meglenne a kemia stb, nem a fogad erdekelne, olyan szempontbol hogy ezen lehet javitani. Szoval nem emiatt zarnalak ki az biztos. Meg jo pont hogy adsz az egeszsegedre es a fogadat is feheritetted, szoval osszessegeben ez nalam jo pont lenne. Latnam hogy magad miatt csinalod (vagy lehet nem), de legalabb erdekel.
2023. júl. 22. 12:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretném hogy fehér is legyen a fogam, de sajnos genetikailag van egy színe, amin a legerősebb fehérítőanyaggal sem lehet nagyon változatni.
2023. júl. 22. 12:46
 3/12 anonim válasza:

Hat ha probaltal mindenfelet, akkor pehet ez a max fehere neked. Sokszor nem is erdemes ilyeneket csinalni, mert elgyengiti a fogalat es a zomanc is serulhet. Az meg nagyobb gondokat fog maga utan vonni.

Figyelj, ha mindeneddel meg vagy elegedve, szemelyiseged is elegseges szamodra, akkor ezzel nem is erdemes foglalkozni. Nem igazan tudsz vele mit tenni, de ha hagyod hogy ez lehuzza az onbizalmad kicsit, az lehet annyira nem jo.

2023. júl. 22. 12:53
 4/12 anonim válasza:
No problem.
2023. júl. 22. 12:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Most volt egy rendelői fogfehérítésem 1 hete amikor levették a foszabáylzóm, világosabbak lettek a fogaim, de nem olyan sok árnyalattal. Jövőhónapban megyek még egy fehérítésre, ha ott se lesznek sokkal fehérebbek a fogaim, akkor tényleg semmi nem segít, mert annál az orvosnál más nem nagyon használ erősebb koncentrációjú fehérítőt.
2023. júl. 22. 13:00
 6/12 Camorri válasza:

Tényleg létezik ilyen hogy genetika miatt nem fehérül a fog? Én is mindig bajlódtam az enyéimmel, szóval ha erre van valami hivatalos dolog azt megosztanád velem?

Amúgy meg ne parázz ezen, nekem mindig is ilyesmi volt és nem volt soha se para a csajoknál. Annyi hogy nekem mellé napbarnított bőr van. Egy hófehér bőrnél lehet jobban elüt.

2023. júl. 22. 13:13
 7/12 A kérdező kommentje:
írd be a facebook keresőbe, hogy whitesmile. Ő hozzá megyek fehérítésre, ő 35%-os peroxidot használ, ami nagyon erősnek számít. De ő is leírja, hogy genetikailag sárga fogaknál maximum 1-2 árnyalat érhető el.
2023. júl. 22. 13:23
 8/12 anonim válasza:
Azon a legkönnyebb segíteni.
2023. júl. 22. 13:29
 9/12 anonim válasza:
Amig nem a lepedéktől sárga addig szerintem kár ezen görcsölni. Ha amúgy egészséges fogadd vannak. Ne a külvilágnak akarj megfelelni hanem saját magadnak.
2023. júl. 22. 14:16
 10/12 anonim válasza:
A sztárok féle világító hófehér fogok a természetellenesek, nem az az alap.
2023. júl. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!