Mennyire lenne nálatok kizáró ok a sárga fog?
20 éves fiú vagyok, elég jóképűnek tartom magam, és izmos is vagyok. A fogaim színén kívül kb mindennel meg vagyok elégedve magamon. Most lett levéve a fogszabályzóm, szép szabályosak lettek a fogaim, és volt fogfehérítésem is, de sajnos nem lett olyan szép fehér amilyet szerettem volna, mert genetikailag ilyen a fogaim színe, sokkal többet nem lehet kihozni belőle.
kb ugyanilyen színű a fogam mint a fenti képen, talán egy nagyon kicsit világosabb.
fogok még jövőhónapban menni még egy fehérítésre ahol erősebb anyagot használnak, de nem valószínű hogy sokkal fehérebb lesz. Nálatok mennyire lenne kizáró ok a nem fehér fog? Tudnátok így csókolózni egy egyébként jó külsejű fiúval?
Hat ha probaltal mindenfelet, akkor pehet ez a max fehere neked. Sokszor nem is erdemes ilyeneket csinalni, mert elgyengiti a fogalat es a zomanc is serulhet. Az meg nagyobb gondokat fog maga utan vonni.
Figyelj, ha mindeneddel meg vagy elegedve, szemelyiseged is elegseges szamodra, akkor ezzel nem is erdemes foglalkozni. Nem igazan tudsz vele mit tenni, de ha hagyod hogy ez lehuzza az onbizalmad kicsit, az lehet annyira nem jo.
Tényleg létezik ilyen hogy genetika miatt nem fehérül a fog? Én is mindig bajlódtam az enyéimmel, szóval ha erre van valami hivatalos dolog azt megosztanád velem?
Amúgy meg ne parázz ezen, nekem mindig is ilyesmi volt és nem volt soha se para a csajoknál. Annyi hogy nekem mellé napbarnított bőr van. Egy hófehér bőrnél lehet jobban elüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!