Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy pénztáros,...

Szerintetek egy pénztáros, eladó mindig csak a munka miatt kedves ?

Figyelt kérdés
Észre lehet venni ha szimpatikus neki valaki mint ember és nem csak mint vásárló kedves velem ?
2023. júl. 12. 14:24
1 2
 1/13 anonim válasza:
Többnyire észrevehető, de azért ez személyiség függő.
2023. júl. 12. 14:30
 2/13 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen boltosom, aki már sokszor úgy alaposan megnézett, de ezt sosem vettem komolyan, mert arra gondoltam mindenkivel ezt csinálja, ha megtetszik neki egy nő, akkor így jelzi számára. Gondoltam unja a munkát is, aztán így jobban telik az idő. Mígnem egy napon tett egy megjegyzést, és azóta nem tudom eldönteni, hogy ez most csak nekem szóló dolog vagy ezt is mindenkivel műveli. Most már zavarbaejtően néz, jó mélyen, én meg hülyén érzem magam a közelében. Nem tudom mi ez, én is szeretném tudni.
2023. júl. 12. 14:49
 3/13 anonim válasza:
Ezen mar en is nagyon sokat gondolkodtam. 2 ilyen penztaros is van a varosban.
2023. júl. 12. 15:19
 4/13 anonim válasza:
Milyen kedves pénztárosok? :D A fszuk kivan annyi meló van egy multinál, fapofával húzzák az árut sorba, még köszönni is luxus soknak... kisebb boltokba ráér az eladó mosolyogni meg jópofizni, de multinál én csak szinte zombikat látok mindenhol.
2023. júl. 12. 15:59
 5/13 anonim válasza:
Ez jó kérdés.
2023. júl. 12. 16:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Egy korombeli fiatal csaj olyan kedves volt meg mosolygós velem :)
2023. júl. 12. 16:04
 7/13 anonim válasza:
Hívd el valahová munka után. :D
2023. júl. 12. 16:16
 8/13 anonim válasza:
Nézd, szerintem egy próbát megér. :)
2023. júl. 12. 16:16
 9/13 anonim válasza:
Én mindenkivel kedves vagyok természetemből adódóan, még akkor is ha ki van a kis dákóm, más milyen nem is tudnék lenni. Sajnos ezzel szeretnek visszaélni az emberek ilyen munkakörben, pl. azt hiszik pszichológus is vagyok egyben vagy épp alkudoznak, na ebben az egy esetben van, hogy elszakad a cérna.
2023. júl. 12. 17:00
 10/13 anonim válasza:

Nem konkretan penztaros vagyok, de neha az is. Ha valaki kedves, köszön, mosolygós, akkor en is úgy viszonyulok hozzá, teljesen mindegy milyen nemű, korú az illető. En is probalok mindig kedves, es előzékeny lenni a penztarosokkal (mar az nagy segitseg szerintem ha a vonalkodos felet forgatom ugy, hogy be tudja csipogni azonnal, jelzem elore hogy kp vagy kartya, van-e hűségkartyam) mert tudom milyen a pult masik oldalan, így nem is futok bele bunkó eladókba. Én se bszom el az ő napjukat, ők se az enyémet.

Ha eppen en vagyok az eladó, es paraszt a vasarlo, akkor meg pillanatok alatt en is az leszek, az olyanokat nem tudom es nem is akarom kedvesen kiszolgalni.

2023. júl. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!