Van itt olyan nő, aki szívesen ismerkedne és alakítana ki kötetlen kapcsolatot?
Nyilván kölcsönös szimpátia esetén, nem célom, hogy minden jöttmenttel hetyegjek.
24F / 171cm / 67kiló / Pestmegye, vagyis vármegye
Viszonylag sokat mozgok, így a lusta emberek kérem kerüljenek, mert őket nem igen toleralom, plane ha a körülöttük lévőket is lehúzzák és folyton elegetlenkednek.
#19 évente egyszer jövő de akkor kapsz mindkettőből ajándékba.
Így mit szólsz ?😄
#24 Mit szólnál ha meghívnálak egy kávéra és/vagy sütire, cserébe pedig veszek neked egy gombolyag fonalat, olyat amilyet csak szeretnél ?
Na mit szólsz ? 🙂
Hát pont ez a szép benne
De ha gondolod akkor egy online csgo party -t is rendezhetünk
#26 Erről van szó. Végre egy kis kihívás.
Beülünk valahova de pár asztallal távolabb a másiktól, utánna majd üzenetben megbeszéljük, hogy milyen volt.
Nos ?😅
#24 Ejnye, hát hogy beszélsz te a hölggyel?! :D
Ezek szerint ráadásul még öregebb is vagyok nálad, ejh...
Tudom, hogy mi az, de annyira még nem ástam bele magam, mert nekem az érdeklődési körömön kívül esik, egyetlen öcsém életéből meg kimaradt. Hogy legyen miről dumálnunk, egy időben folyamatosan Minecraft videókat néztem, mert nem értettem, mit beszél. Mondjuk a slime korszaknál lényegesen jobb volt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!