Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, aki szívesen...

Van itt olyan nő, aki szívesen ismerkedne és alakítana ki kötetlen kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nyilván kölcsönös szimpátia esetén, nem célom, hogy minden jöttmenttel hetyegjek.

24F / 171cm / 67kiló / Pestmegye, vagyis vármegye

Viszonylag sokat mozgok, így a lusta emberek kérem kerüljenek, mert őket nem igen toleralom, plane ha a körülöttük lévőket is lehúzzák és folyton elegetlenkednek.

2023. júl. 5. 16:22
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
Alacsonyka vagy,bizony.
2023. júl. 6. 05:39
 12/43 anonim válasza:
Gondolom, hogy az "a férfi 100 kilónál kezdődik" típusú emberek jönnek azzal, hogy vékony.
2023. júl. 6. 07:09
 13/43 anonim válasza:
#12: Ha meg 80 kilót írna a kérdező, akkor kórusban hörögne a sok nő, hogy "milyen kövér vagy".
2023. júl. 6. 07:33
 14/43 anonim válasza:
Emberek azért tegyünk tisztába valamit. Tudom, hogy nagy divat lett manapság a benga, 120 kilós "férfi", de a hivatalos, egészséges testsúly kb a magasságból 110. Szóval ne akarjunk már 170 centihez 90 kilósak lenni :D. Mert komikus. A másik meg. Egy egészséges felnőtt ember számára az ideális kalória bevitel 2000 kalória. Mondjátok már meg, hogy attól hogy lesz valaki ekkora? :D Miért kell minden normális súlyú embert, aki nem akar Mr. Olimpya lenni, soványnak titulálni?
2023. júl. 6. 10:10
 15/43 anonim válasza:

Ok, arányiban nincs gond, csak ezek a számok inkább női, mint férfi méretek. Van 172 centis ffi ismerősöm, de ő 80 kg, tök izmos, nincs rajta felesleg.

De nyilván egy pici lánynak megfelelő párja lehet.

2023. júl. 6. 10:33
 16/43 anonim válasza:

Nekem mindig a mesebeli karakterek jutnak eszembe a kis hurkagyurkákról, ahogy feszítenek, mint a kis vasgyúró. :D Arányosnak kell lenni. A súly és magasság legyen egyensúlyban.

Ha már a s.edet se tudod kitörölni a sok felfújt izomtól, akkor az már rég rossz.

2023. júl. 6. 10:38
 17/43 anonim válasza:

És szerinted az itteni nők hány százaléka rendelkezik a magasság -110 ,, szabállyal" legalább, van vékony dereka, nincsenek úszógumijai, és van rajta valami izomzat is, hogy ne a zsír tartsa össze? Na igen, elég kevés.

Nem értem miért topmodell férfiak jelentkezését várjátok ezen az oldalon, mikor az oldalon lévő felhozatal mindkét nemben siralmas.

2023. júl. 6. 11:58
 18/43 anonim válasza:
#10 akkor én vagyok akire vársz. Németországban élek, szóval elég messze tőled. Képzeld csak el ezzel mennyi veszekedés megspórolnánk 😅
2023. júl. 6. 15:14
 19/43 anonim válasza:
#18 Garantálod, hogy szökő évente sem jössz a közelembe, és nem szólsz bele a könyv és fonal vásárlási szokásaimba? :D
2023. júl. 6. 15:36
 20/43 anonim válasza:
Nem akarsz minden jöttmenttel hetyegni, ezért ismeretlenül makuprofillal ismeretlen embereket akarsz szexkapcsolatra rávenni. Ez szép! Gratulálok! Vannak egyébként ilyen alacsony értékrendű nők amilyen te is vagy a nők terén, hogy bárkivel bármikor. Egyéjszakás nőkből rengeteg van. Tuti jelentkeztek már vagy 10-en, csak győzzél válogatni.
2023. júl. 6. 15:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!