Van itt olyan nő, aki szívesen ismerkedne és alakítana
ki kötetlen kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nyilván kölcsönös szimpátia esetén, nem célom, hogy minden jöttmenttel hetyegjek.
24F / 171cm / 67kiló / Pestmegye, vagyis vármegye
Viszonylag sokat mozgok, így a lusta emberek kérem kerüljenek, mert őket nem igen toleralom, plane ha a körülöttük lévőket is lehúzzák és folyton elegetlenkednek.
Gondolom, hogy az "a férfi 100 kilónál kezdődik" típusú emberek jönnek azzal, hogy vékony.
2023. júl. 6. 07:09
13/43 anonim válasza:
#12: Ha meg 80 kilót írna a kérdező, akkor kórusban hörögne a sok nő, hogy "milyen kövér vagy".
2023. júl. 6. 07:33
14/43 anonim válasza:
Emberek azért tegyünk tisztába valamit. Tudom, hogy nagy divat lett manapság a benga, 120 kilós "férfi", de a hivatalos, egészséges testsúly kb a magasságból 110. Szóval ne akarjunk már 170 centihez 90 kilósak lenni :D. Mert komikus. A másik meg. Egy egészséges felnőtt ember számára az ideális kalória bevitel 2000 kalória. Mondjátok már meg, hogy attól hogy lesz valaki ekkora? :D Miért kell minden normális súlyú embert, aki nem akar Mr. Olimpya lenni, soványnak titulálni?
2023. júl. 6. 10:10
15/43 anonim válasza:
Ok, arányiban nincs gond, csak ezek a számok inkább női, mint férfi méretek. Van 172 centis ffi ismerősöm, de ő 80 kg, tök izmos, nincs rajta felesleg.
De nyilván egy pici lánynak megfelelő párja lehet.
2023. júl. 6. 10:33
16/43 anonim válasza:
Nekem mindig a mesebeli karakterek jutnak eszembe a kis hurkagyurkákról, ahogy feszítenek, mint a kis vasgyúró. :D Arányosnak kell lenni. A súly és magasság legyen egyensúlyban.
Ha már a s.edet se tudod kitörölni a sok felfújt izomtól, akkor az már rég rossz.
2023. júl. 6. 10:38
17/43 anonim válasza:
És szerinted az itteni nők hány százaléka rendelkezik a magasság -110 ,, szabállyal" legalább, van vékony dereka, nincsenek úszógumijai, és van rajta valami izomzat is, hogy ne a zsír tartsa össze? Na igen, elég kevés.
Nem értem miért topmodell férfiak jelentkezését várjátok ezen az oldalon, mikor az oldalon lévő felhozatal mindkét nemben siralmas.
2023. júl. 6. 11:58
18/43 anonim válasza:
#10 akkor én vagyok akire vársz. Németországban élek, szóval elég messze tőled. Képzeld csak el ezzel mennyi veszekedés megspórolnánk 😅
2023. júl. 6. 15:14
19/43 anonim válasza:
#18 Garantálod, hogy szökő évente sem jössz a közelembe, és nem szólsz bele a könyv és fonal vásárlási szokásaimba? :D
2023. júl. 6. 15:36
20/43 anonim válasza:
Nem akarsz minden jöttmenttel hetyegni, ezért ismeretlenül makuprofillal ismeretlen embereket akarsz szexkapcsolatra rávenni. Ez szép! Gratulálok! Vannak egyébként ilyen alacsony értékrendű nők amilyen te is vagy a nők terén, hogy bárkivel bármikor. Egyéjszakás nőkből rengeteg van. Tuti jelentkeztek már vagy 10-en, csak győzzél válogatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!