Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan kell 16 évesen csajozni?

Hogyan kell 16 évesen csajozni?

Figyelt kérdés

Semmi önbizalmam nincs

Egyszerűen nem tudok lányt le szólítani!

Lányok akik bandáznak azokat sem merem le szólítani.

Normális kedves fiú vagyok

Jófej szoktam lenni.

Annyira Csúnya nem vagyok (de nem én döntöm el) általában áráérek és Pesten élek.

2023. jún. 7. 18:09
 1/4 anonim válasza:
Ajánlom a tini párkapcsolatok kategóriát, ott biztosan kapsz néhány tippet.
2023. jún. 7. 18:28
 2/4 anonim válasza:

1- jogos, de valószínűleg azért tette ide, mert idősebb korúaktól több/jobb tapasztalta számíthat. ;)

Én csak annyit tudok mondani, hogy a pasiknál a 2 talán legfontosabb tulajdonság a magabiztosság, humor a csajozásban. Fejben valahogy így állnék hozzá a helyedben, hogy nem érdekel a kimenetel. nincs tétje, nem veszítesz semmit. Vagy akar így hogy tapasztalatot gyűjtést magadról is közben. Idővel könnyebben fog menni, lazábban tudod kezelni.

Ha nem veszed komolyan, úgy állsz neki h tok midnegy a kimenetel, te is lazább tudsz maradni.

Egyébként a másik amit mondhatok, hogy ne játszd meg magad. Ha normális, kedves fiú vagy, ezt használd az előnyödre. Légy kedves, érdeklődő a lánnyal, kérdezgesd a dolgairól. Aztán ha nyitott a beszélgetésre, dicsérd meg valamilyét, ha tudod nevettesd meg, de ezt nem lehet erőltetni, az első 2 pont már jó kezdet.

A többit látni fogod abból ahogy viszonyul hozzád, mennyire nyitott, mosolyog-e, vagy csak leráz.

A többiek majd jönnek még biztos okos tanácsokkal. :D

2023. jún. 7. 18:52
 3/4 anonim válasza:

Alapvetően két módon lehet "csajozni"

1. a lány kifejezetten ismerkedés céljából megy el valahová, van valahol, ekkor csak lazán meg lehet szólítani. Aztán ha elküld a p*csába, akkor ez van, legyen az ő baja.

Viszont amikor egy rakás lány "bandázik", az egyértelműen nem ilyen alkalom.

2. egyszerűen nyitott vagy, megismersz új embereket, haverok haverjait, valakit egy tanfolyamon stb. Így legalább jobban megismered, aztán jelekből kiderül, hogy viszonozza-e az érdeklődést.

2023. jún. 7. 19:04
 4/4 anonim válasza:
Az nem probléma, ha kedves vagy, de legyél határozott és magabiztos is. Meg kell találni az egyensúlyt, mert ha egoistává vagy bunkóvá válsz akkor az is taszítani fogja a lányokat
2023. jún. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!