Vannak itt nemzeti érzelmű lányok?
Szívesen ismerkednék patriótább, nacionalista, NS beállitottságú lányokkal.
28 éves sportos, NS férfi vagyok.
Régebben is ismertem már meg internetröl.
Szerintem nem kizáró ok a nemzeti identitás..
Miért lenne súlyosan elmebeteg?!
Csak mert hisz valamiben valaki.. Nem csak hedonista vagy fogyasztói társadalom elvárásai motiválják?
Hányinger ez a mai instagram mű világ..
"Miért lenne súlyosan elmebeteg?! Csak mert hisz valamiben valaki.. Nem csak hedonista vagy fogyasztói társadalom elvárásai motiválják? Hányinger ez a mai instagram mű világ.."
Elég merész logikai bakugrás egyből fasisztának állni, ha tele van a puttonyod a kapitalista fogyasztói társadalommal. Nekem is tele van vele, de mégsem abban gondolkozom, hogy hogyan kéne elgázosítani mindenkit, akinek nem tetszik a pofája.
Szerintem hallgass Pogátsa Zoltán (Pogi) podcastet, ő tök jól el szokta mondani teljesen higgadtan és tudományos alapon, részletekbe menőleg, h mi a gond a fogyasztói kapitalizmussal, gazdasággal, és hogyan lehetne jobban csinálni a dolgokat, mégpedig (meglepetés!) kisebbségi csoportok elgázosítása nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!