Ha tömegközlekedésen utazok menyire utasítást el egy lány ha odamegyek hozzá?
Figyelt kérdés
Elég sokszor látok nagyon szép lányokat tömegközlekedésen és mindig elgondolkozom hogy leszolitom de aztán eszembe jut hogy ez esetleg kelemetlen helyzetbe hozhatja és jó lenne megtudni hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban?2023. máj. 26. 13:50
1/6 anonim válasza:
Én beszélgettem már így idegenekkel, de a kérdésednek így nem sok értelme van. Mennyire? Erre mégis hogyan kellene válaszolni? Nagyon? Kicsit? A végeredmény szempontjából mennyit számít?
2023. máj. 26. 13:56
2/6 anonim válasza:
Velem már beszélgettek páran távolsági buszon, egy srácról pl kiderült hogy régről ismerjük egymást, csak én elköltöztem, aztán őt is abba a városba sodorta az élet ahol lakom, mert itt focizik
2023. máj. 26. 14:02
3/6 anonim válasza:
Van, aki nagyon. Van, aki kicsit. Van, aki semennyire.
A "lány" nem egy homogén embertömeg.
2023. máj. 26. 14:31
4/6 anonim válasza:
Lehet,de neked nem fog menni. Jó külső kell
2023. máj. 26. 15:50
5/6 anonim válasza:
Ha jóképű lennél akkor 10-ből 6 bejönne.
De így esélytelen vagy.
2023. máj. 26. 16:29
6/6 anonim válasza:
Velem is beszélgettek már távolsági buszon, és örültem neki, hogy volt bátorsága megszólítani, mert jót beszélgettünk. Gyakrabban is lehetne ilyen.
2023. máj. 26. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!