Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért néztek így egy lányt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy buszon szemben ül veled egy lány, aki néz ki az ablakon, zenét hallgat, nézelődik. Tehát átlag utas. Te viszont aközben nézed, hogy néz ki az ablakon. Ő ezt megérzi (?) és amikor rád néz, akkor te szemrebbenés nélkül nézed, nem kapod el a szemed. Miért?2022. máj. 29. 15:28
1/13 anonim válasza:
Flört, szemezés, személyesen meg akarja ismerni.
3/13 A kérdező kommentje:
De semmi mosoly, semmi? Egy szemrebbenés se, amikor a lány hirtelen rátok néz?
2022. máj. 29. 15:38
4/13 anonim válasza:
Én tuti csak akkor nézném, ha szimpi lenne.
5/13 anonim válasza:
Én is arra tippelnék hogy bejössu neki de lehet csak bambul, vagy eppen csúnya vagy. Ki tudja.
6/13 anonim válasza:
mert tetszik a lány, és szeretném, ha mélyen belenézne a kék szemeimbe 😉
7/13 A kérdező kommentje:
És ilyenkor miért nem mosolyogtok mellé vagy bármi egyértelmű apró jel?
2022. máj. 29. 16:35
8/13 anonim válasza:
Én is szoktam bámulni embereket. Nőket és férfiakat is. Oké, azért nem viszem túlzásba, tudom nem illik. De ettől még nem akarok semmit egy vadidegentől.
Az viszont igaz, hogy szívesebben nézek olyanokat akik jól néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!