Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk miert neztek egy lanyt, ha nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Nem mindig, de sokszor es van, hogy alaposan megnezitek, de nem nincs semmi elore lepes.2017. dec. 14. 17:30
2/8 anonim válasza:
Pont az ellenkezője miatt. Túlságosan is tetszik, ezért nincs előrelépés.
3/8 A kérdező kommentje:
De nem hiszem, hogy tetszek neki. Pont ezert nem ertem.
2017. dec. 14. 17:44
5/8 anonim válasza:
Neked tetszik a srac?
Egyebkent lehet azert nem lep, mert nem gondolja azt hogy tetszik neked. Ha tetszik akkor adj neki jeleket.
6/8 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom, szerintem atlagos lany vagyok. Van aki azt mondja szep vagyok, de en nem tartom magam kulonosen annak. Eloszor en figyeltem fel a fiura meg tobb eve, de azota o is szokott nezni, meg a baratai is, de mondom, biztos nem azert mert tetszek neki. Akkor mar lepett volna, mert egy menő, magabiztos fiurol van szo.
2017. dec. 14. 17:57
7/8 anonim válasza:
Lehet csak játsza a menőt és tényleg tetszel neki és azért nem mer lépni, hátha elszúr valamit.
8/8 anonim válasza:
Kérdező ahj, nemár :), most nézd meg, te szerinted, nem tetszel neki. De ő szerinte, lehet, hogy igen. Menj oda hozzá, mert vannak olyan fiúk mint én akik félénkek. 16/F Írj privátot, többet tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!