Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is "másképp" szóltok, viselkedtek, néztek arra a lányra aki tetszik nektek? Miért van ez?
Esetleg a kedves fiú válaszolók közül elmagyarázza nekem valaki, hogy miért viselkedtek, beszéltek másképp azzal a lánnyal, aki tetszik nektek?
Sokszor velem az illető személy még a hangnemét is megváltoztatja, olyan "lágyabban" szól hozzám, mint máshoz, vagy barátaihoz.
Vagy így mutatjátok ki a lány iránti érzelmeteket, és fejezitek ki, hogy tisztelitek, meg másképp viselkedtek vele?
Vagy csak én látom ezt? Légyszi kort is írjatok.
Ez a természet. Olyan mint amikor a kutyák nagyon néznek tág szemekkel, akkor az azt jelenti hogy készek támadni. Ha szeretteidre ránézel, akkor az izmok nyugodtabbak és a szemed se nyitod akkorára. Ha mélyíted a hangod, vagy megemeled, akkor az is egy fajta reakció a nem tetszés kinyilvánítására, minthogy a lágyabb hang a tetszésre ami a kérdésedben is van.
Kisgyerekkel is másképp beszél az ember, lágyabb hangon mert 100% kedvességet akar árasztani, semmi félelmet keltő dolgot.
21F
Szia.
Elárulok neked valamit. Ha egy fiúnak tetszik egy lány,akkor általában másképpen viselkedik vele , mint a többiekkel. Azért beszélünk másképp, mert ez ösztönös dolog. Megakarjuk hódítani a szívét a hölgynek,mivel minis érző emberek vagyunk. Csak vigyázz azokkal,akik csak a testedre hajtanak! 18 Fiú. 8hónapos kapcsolatban
Köszi az eddigi válaszokat.
Utolsó, ne aggódj, nem vagyok az a "könnyű nőcske " típus ;)
Most a kiló hogy jön ide? :))))
Nehogy egy értelmes választ írjatok, ezt még a lepotozás is időpocsékolás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!