Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 éves fiúk! Hogyan viselkedtek egy lánnyal, mikor tetszik, és hogyan, mikor csak barát?
Egy "csak barát" lánytól kérdezitek csak úgy random a szemszínét vagy szagoljátok meg a haját?
16/l
Amikor tetszik, úgy viselkedek ahogy mindig szoktam.
Én nem vagyok egy dadogós, izgulós műmájer f**z.
Nem fosok a nőktől.
Amikor barát, akkor is ugyanúgy.
első, tehát akkor neked a lány aki tetszik, ugyanannyit ér mint az akivel esetleg 1x beszéltél és nem is volt olyan jó?:D Mesélj még kérlek a nem műmájer életről..
Egyébként a hajszagolás téma az már messzi felülmúlja a "csak barát" fogalmát szerintem:D Még ha nagyon jó barát is, ilyet nem csinálnék én egy lánybarátommal se, csak azzal aki bejön..:D
Köszönöm a gyors válaszokat!
2-es: Nagyon szeretném, hogy igazad legyen, de sajnos nem hiszem, hogy bejövök neki, van rajtam kb. 10 kg felesleg, nem vagyok egy "hűdenépszerű" csaj viszont ő viszonylag az, így pedig magától értetődő, hogy az esélyem 0.
semmi gond, engem nem igazán izgat ez a százalékosdi:D
Egyébként, meg egy kis optimizmust!:D
Ha tetszik akkor sokkal udvariasabban, mint egy sima baráttal. Néha-néha bókolva, de azt se túlzásba vinni. Mikor először meglátod, csak annyi hogy de szép vagy ma, vagy milyen parfümöt használsz, nagyon jó illata van.
Ha le szeretne ülni, átadod a helyedet, ilyen kis apróságok... Egy random csajtól nem kérdezem meg a szeme színét, inkább kiderítem magam. De a hajszagolgatás már nekem is sok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!