Miért jön be nekem?
19 éves lány vagyok, és jelenleg egy átlagos külsejű, kissé inkább csúnyának mondható fiúba vagyok szerelmes, aki észre sem vesz.
170 cm alig van a srác. Én 176 cm vagyok. Ráadásul erasmusos diák az egyetemen, alig tud angolul, mondjuk az akcentusa elég szexi.
Miért jön be nekem? hogyan szedjem fel?
" jelenleg egy átlagos külsejű, kissé inkább csúnyának mondható fiúba vagyok szerelmes, aki észre sem vesz."
- Mi a probléma a külsejével?
Azért kíváncsi vagyok a mostani 19 éves csajoknak mi az átlagfeletti külső,és ki nem számít csúnyának...
Lehetséges azért nem vesz észre, mert ő is átlagos külsejű kissé csúnya lánynak néz téged..
Szerintem oly mindegy a kinézet addig, amíg csúnyán szólva zacskót nem húznál a fejére.
Ha tényleg nem trollkodásból írtál a #8-nak, akkor azt mondom a srác szerencsés lenne veled és kihagy egy nagy lehetőséget a boldogságához.
Majd találsz valakit legrosszabb esetben, aki téged tart a legszexibbnek, mert lesz olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!