Miért van az hogy mindig ugyanaz a pár férfi ír privátot minden egyes kérdésnél?
Figyelt kérdés
Olyan szívesen válaszolnék, beszélgetnék de így elég unalmas.
29 éves nő vagyok!
2023. máj. 14. 10:22
31/41 anonim válasza:
Melyik 20 éves srác akar 43 éves tata lenni? 🤣
Inkább a pohos sörhasúak irigyek a fiatalokra.
2023. jún. 24. 11:22
32/41 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy tata akar lenni. Csak szívat.
2023. jún. 24. 12:03
33/41 anonim válasza:
#28: Én sokszor ilyesmivel találkoztam a nők részéről itt is, máshol is. Hitegettek, ígérgettek fűt-fát, és egy szóval sem mondták, hogy nem az kellene nekik, amit én tudnék adni, vagy hogy ne teperjek, mert nem jövök be nekik (netán van náluk valaki más is a képben). Az emberek nagy része gerinctelen és/vagy gyáva, illetve csak a saját szórakozása érdekli őt, nem pedig az, hogy esetleg mit okoz a másiknak.
2023. jún. 25. 12:31
34/41 anonim válasza:
33. Szerintem másról beszélünk. Én arról beszélek, hogy el sem jutunk a hitegetésig, hanem még a legelején, képcserekor, vagy még előtte derül ki, hogy egy mocskos tréfába kerültél. Nem tudom, mi a rosszabb, mert mindkét esetben jóindulattal indítasz. 28
2023. jún. 25. 12:38
35/41 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál észlény hogy például te irj rá valakire?
2023. nov. 26. 14:26
36/41 anonim válasza:
#35: Ahogyan korábban is írtam, sok nőnek nehezére esik ez, mert gyerekkoruktól kezdve arra nevelték őket, hogy nagyok legyenek az elvárásaik, és hogy nekik semmit sem kell tenniük az ismerkedésért, párkapcsolatért, úgyis minden a férfi kötelessége. A nők nagy része mindig úgy alakítja a dolgokat, ahogyan nekik könnyebb. Amikor kezdeményezni kell, akkor kezdeményezzen a férfi, mert ez így könnyebb a nőknek (plusz ez eleve a férfi nemhez köthető tevékenység), de amikor kapcsolatban/házasságban vannak, akkor a férfi vegye át a női munkákat is, mert ez így könnyebb (és ilyenkor a korábban a nemi szerepek mellett kardoskodó nők furcsa módon hirtelen azt kezdik el hangoztatni, hogy modern világban élünk, és nincsenek is nemi szerepek).
2023. nov. 26. 17:04
37/41 anonim válasza:
36 igen ez igaz, és tudom én is. direkt szóltam be neki
2023. nov. 26. 17:14
38/41 anonim válasza:
#37: Az ilyeneknek valószínűleg nem fog leesni. Aki 29 évesen is csak a sült galambot várja, mert vagy olyan IQ-fighter, vagy királykisasszonyosan szocializálódott, az szerintem nem fogja felfogni, hogy adott esetben neki kell(ene) kezdeményeznie.
2023. nov. 26. 17:27
39/41 A kérdező kommentje:
Neked ez jó móka hogy itt irogatsz magadnak? Kettőnk közül azt hiszem nem én vagyok az IQ-fighter...
2023. nov. 26. 17:34
40/41 anonim válasza:
#39: Na ja, elvégre a kérdést is én írtam ki, ugye? Mondjuk nekem mindegy, nyugodtan siránkozz csak tovább, hogy neked milyen rossz, ahelyett, hogy kezdeményeznél.
2023. nov. 26. 17:42
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!