Miért van az hogy mindig ugyanaz a pár férfi ír privátot minden egyes kérdésnél?
Olyan szívesen válaszolnék, beszélgetnék de így elég unalmas.
29 éves nő vagyok!
Itt van egy keménymag. Ha lány vagy mindegy mit írsz. Sovány, kövér, magas, alacsony, kis mellű, nagy mellű, szőke, barna, stb...
A keménymag tagjai mindig ott lesznek 'Ahh, én pont az ilyet szeretem...' És már megy is a privát. Csak úgy tudsz ezen továbblendülni ha szűröd és tiltod az ilyen emberkéket. Bár ezt előttem már megírták.
Nagyon érdekes magartásformákkal találkoztam már itt.
Nem értem a szükségességüket, hogy mit nyert vele az illető. Pl. randi előtt 3 nappal ghostingolt. Ha nem tetszem, akkor miért fixál randit, miért nem tilt le, ha nem nézi ki belőlem, hogy nem fogom zaklatni? Miért van szükség erre?
28-as
Talán a keresés izgalma ami nem írja felűl a félelmét amit a találkozás generál. És nem is biztos hogy az akinek leírta magát. Értem itt a kort a nemet az identitást. Úgyhogy ez az artalan chat oldal sok bátor embert vonz. Én úgy gondolom hogy nagyon kevesen vannak azok akik arctalanul név nélkül is tudják és betartják a tisztességes viselkedési formát.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!