Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mindig...

Miért van az hogy mindig ugyanaz a pár férfi ír privátot minden egyes kérdésnél?

Figyelt kérdés

Olyan szívesen válaszolnék, beszélgetnék de így elég unalmas.

29 éves nő vagyok!

2023. máj. 14. 10:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
Akik számomra érdektelenek, azokat tiltom, így nem jön több üzenet tőlük. De amúgy nagyon ritka az olyan, aki tényleg csak beszélgetni akar. Egy idő után az ismerkedésre terelődik úgyis a dolog.
2023. máj. 14. 10:42
 12/41 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük
2023. máj. 14. 11:12
 13/41 anonim válasza:
Mert csak 10pasi van itt 3féle névvel.
2023. máj. 14. 11:21
 14/41 A kérdező kommentje:
#13 Na az lehet :D
2023. máj. 14. 11:23
 15/41 anonim válasza:
Ja, minden csaj így kezdi, hogy szívesen beszélgetne, aztán meg kiderül, hogy csak tőmondatokban képes reagálni, és tökre közönyös. Van egy eggyel fejlettebb fokozat, aki már képes bonyolultabb mondatokat alkotni, ne adj' Isten, még érdeklődik is, de az ilyen csajok is 90%-ban eltűnnek egy idő után. Hiába ír egy férfi normális, érdeklődő üzenetet, és hiába próbál kulturáltan beszélgetni/ismerkedni, semmi értelme.
2023. máj. 14. 11:56
 16/41 anonim válasza:
15: Detto, sohasem beszéltem szexuális témákról, értelmesen bántam mindenkivel és mind ghsotingol, felesleges strapálni magunkat.
2023. máj. 14. 12:14
 17/41 anonim válasza:
#16: Nekem volt olyan tapasztalatom (itt is), hogy az illető leírta, hogy milyen jó velem beszélgetni, végre egy értelmes, normális férfi, ő is érdeklődő volt, komolynak tűnt, aztán ezzel a lendülettel le is lépett, pedig előtte pár hétig tök jól elbeszélgettünk. A másik véglet a hisztis idegbeteg, volt, akivel oda futott ki az ismerkedés, hogy még nem is találkoztunk, de már azt kérdezte, hogy hány hónap után lennék hajlandó összeköltözni vele, mert hogy addig nincs szex, amíg nincs összeköltözés. Olyan is volt, akivel fb-on folytattuk, a képei láttán írtam neki, hogy szép és csinos, erre leharapta a fejem, hogy mit képzelek magamról, hogy rámozdulok. Tényleg hányingerem van már a rengeteg idiótától, meg a feleslegesen lefutott köröktől.
2023. máj. 14. 12:25
 18/41 anonim válasza:
És miről szeretnél beszélgetni, gyönyörűm?
2023. máj. 14. 12:28
 19/41 A kérdező kommentje:
#15-18 Jól elbeszélgettél itt magaddal 😂
2023. máj. 14. 12:39
 20/41 anonim válasza:

Kérdező, honnan látod, hogy magával beszélgetett?

#3-ra Te is írhatsz a válaszolókra.

Az meg nem kifogás, hogy látni akarod a nevüket. Majd látod és elköszönsz mikor válaszolnak.

Burgi, miből gondolod, hogy senki nem kérne a társaságodból? A válaszaid alapján egész értelmes férfinek tűnsz.

2023. máj. 14. 12:54
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!