Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok, ti szoktatok itt...

Lányok, ti szoktatok itt ismerkedni férfiakkal? Vagy ez csak ilyen városi legenda?:D 25/F

Figyelt kérdés
Az lenne a fő kérdés hogy lenne e kedve ismerkedni valakinek egy 25 éves, sportos testalkatú sráccal?
2023. máj. 11. 12:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
Akiknek sikerült ezen az oldalon megismerni a barátjukat, párjukat vagy alkalmi partnerüket, hogyan csinálták?
2023. máj. 12. 13:40
 12/12 anonim válasza:
#11 én nő vagyok. Elég sok emberrel beszéltem már itt. Aki nem valami bunkó, alpári dolgot ír, annak szívesen válaszolok. Volt egy kommentem, amire reagált, elkezdtünk beszélgetni mindenfêle témában, és alakult utána szinte magától. Egy idő után kíváncsiak lettünk egymásra, kélcsere után ugyanúgy szimpatizáltunk, aztán egy idő után találkoztunk. Azóta is napi kapcsolatban vagyunk, tudunk beszélgetni, jól megvagyunk (alkalmi kapcsolat lett belőle)
2023. máj. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!