Valakinek van kedve a Harry Potterről beszélgetni? 16-25 évig nagyjából. Lány vagyok. Alkonyatot is szeretem ha valki nem szereti a Harry Pottert.
Igen, tudom.
Ahogy helyesírást is tanultam. Reméljük majd neked is lesz :DD
Nagyon rosszul értelmezted, amit leírtam. A probléma azzal van, hogy aki nem szereti a HP-t, ellenben a Twilightot szereti, azzal valami nagyon nagy gáz van, de azzal is, aki önmagában a Twilightot szereti.
Az egész film nem szól semmiről konkrétan, nincsen benne semmi cselekmény és a legnagyobb szégyenfoltja a dark fantasynek, ha ezt lehet annak nevezni.
De objektíven nézve is egy gyenge filmről beszélünk. Miről lehet beszélgetni? Hogy milyen rúzs állna jobban Edwardnak? :D
Ezzel szemben ott van a HP, ami egy nagyon erős könyvsorozat, max az első könyv első 50 oldala volt kicsit unalmasabb nekem, de ezen kívül végig tele van új lényekkel, fordulatokkal, társadalmi és politikai kérdésekkel, mint a rasszizmus, autokrácia vagy manipuláció. És ezt még lehetne órákig tárgyalni, mert a film (talán) 3/10-e a könyv tartalmának. És ezen felül poénok, utalások is vannak benne.
Úgyhogy kíváncsi lennék, hogy egy HP megnézése után, mégis mi vesz rá valakit, hogy egy ilyen hulladékra azt mondja, idézem: "szeretem", de komolyan? (Ez nem csak költői kérdés)
Nem a helyesírásomra vagyok kíváncsi telefonról vagyok. De képzeld IMÁDOM a Harry Potter és SZERETEM a Twilightot.
De más az ízlésünk nem vagyunk egyformák. Tudod;)
De persze jött az az egy aki megint megfogta a lényeget.😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!