Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek van kedve a Harry...

Valakinek van kedve a Harry Potterről beszélgetni? 16-25 évig nagyjából. Lány vagyok. Alkonyatot is szeretem ha valki nem szereti a Harry Pottert.

Figyelt kérdés

2023. máj. 9. 14:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
Aki alkonyatot néz azzal nem, nem is értem hogy gondolod, egy lapon említeni a Harry Potterrel...
2023. máj. 11. 17:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Hp-t mondtam alkonyatot csak ha valakinek van kedve beszelgetni es nem szereti a hp-t.
2023. máj. 11. 19:17
 13/17 A kérdező kommentje:
De ez benne. van a. Szövegben tudod suliban volt szövegértés;)
2023. máj. 11. 19:18
 14/17 anonim válasza:

Igen, tudom.

Ahogy helyesírást is tanultam. Reméljük majd neked is lesz :DD

Nagyon rosszul értelmezted, amit leírtam. A probléma azzal van, hogy aki nem szereti a HP-t, ellenben a Twilightot szereti, azzal valami nagyon nagy gáz van, de azzal is, aki önmagában a Twilightot szereti.

Az egész film nem szól semmiről konkrétan, nincsen benne semmi cselekmény és a legnagyobb szégyenfoltja a dark fantasynek, ha ezt lehet annak nevezni.

De objektíven nézve is egy gyenge filmről beszélünk. Miről lehet beszélgetni? Hogy milyen rúzs állna jobban Edwardnak? :D

Ezzel szemben ott van a HP, ami egy nagyon erős könyvsorozat, max az első könyv első 50 oldala volt kicsit unalmasabb nekem, de ezen kívül végig tele van új lényekkel, fordulatokkal, társadalmi és politikai kérdésekkel, mint a rasszizmus, autokrácia vagy manipuláció. És ezt még lehetne órákig tárgyalni, mert a film (talán) 3/10-e a könyv tartalmának. És ezen felül poénok, utalások is vannak benne.

Úgyhogy kíváncsi lennék, hogy egy HP megnézése után, mégis mi vesz rá valakit, hogy egy ilyen hulladékra azt mondja, idézem: "szeretem", de komolyan? (Ez nem csak költői kérdés)

2023. máj. 12. 03:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem a helyesírásomra vagyok kíváncsi telefonról vagyok. De képzeld IMÁDOM a Harry Potter és SZERETEM a Twilightot.

De más az ízlésünk nem vagyunk egyformák. Tudod;)

De persze jött az az egy aki megint megfogta a lényeget.😒

2023. máj. 12. 07:24
 16/17 anonim válasza:
Mennyi idős vagy kérdező?
2023. máj. 18. 23:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Privibe...
2023. máj. 19. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!