Ha kavarok valakivel vegyek neki ajándékot születésnapjára ?
Figyelt kérdés
Két hete kavarunk, nem tudom mi lesz belőle, meg beszéltük hogy egyenlőre élvezzük egymás társaságát, es ha valaki többet kezd érezni a másik iránt, le ülünk es meg beszéljük hogyan tovább
Naa neki 2 hét múlva lesz születésnapja… most ilyenkor mi a teendő ?
Nem bírnám ha nem vennék semmit rosszul esne
De viszont ha veszek valamit akkor meg fura lenne ? Félre érthető?
Nem tudom van valakinek esetleg tapasztalata ez ügyben ?
2023. ápr. 30. 07:35
1/8 Noren1989 válasza:
Én nem foglalkoznék vele, meg nem is tudnàm a születésnapjàt.
De te tudod, nem is véletlen, szóval vegyél neki valamit...
2023. ápr. 30. 07:55
2/8 A kérdező kommentje:
Hehe köszönöm a választ 😊
2023. ápr. 30. 07:57
3/8 anonim válasza:
Vegyél valami kisebb dolgot. Értékelni fogja, hogy figyelsz, de nem is veszi úgy, mint egy szerelmi vallomást
2023. ápr. 30. 08:24
4/8 anonim válasza:
Nem lenne fura, kedvesség lenne. Nyilván nem többezer forintos értéket, hanem valami hozzá illő figyelmességet.
2023. ápr. 30. 08:35
5/8 A kérdező kommentje:
Igen ez teljesen jó meglátás, köszönöm mindenkinek 😊
2023. ápr. 30. 09:56
6/8 anonim válasza:
Én vennék valami apróságot :) Nem drágán mert kitudja lehet nem lesz belőle semmi de valami apróságot vennék azért.
2023. ápr. 30. 10:19
7/8 anonim válasza:
Nem vennék semmit sem. Ha megjegyzi, vagy úgy érzem, rosszul érintette, már látnám, hogy mit is gondol rólunk :D
2023. ápr. 30. 15:34
8/8 anonim válasza:
Vegyél egy szál virágot v valami csokit
2023. ápr. 30. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!