40 körüli nőkkel hol tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Én 18 éves fiú vagyok, és nagyon bejönnek az ilyen korú nők. Sokszor csak a saját korosztályommal van lehetőségem ismerkedni, velük volt is már elég tapasztalatom, szívesen ismerkednék nálam idősebb nőkkel mivel nagyon vonzónak tartom őket, és szerintem sokmindenben jobban is kijönnénk mint komolytalan fiatal lányokkal.2023. ápr. 26. 12:48
1/5 anonim válasza:
Ez nem a legjobb hely erre, de ha folyamatosan kiemeled a hirdetésed, néhány év alatt eljuthatsz egy randiig.
2023. ápr. 26. 12:50
2/5 anonim válasza:
De mit szeretsz egy 40 éves nőben? Mi a motivációd?
2023. ápr. 26. 13:19
3/5 A kérdező kommentje:
#2 nyáron volt alkalmam megismerkedni egy 36 éves nővel, párszor átjártam hozzá délutánonként, ami legtöbbször estébe nyúlt. Főként szexuálisan volt az egyik legjobb élmény, de jókat beszélgettünk, időt töltöttünk stb. Nyilván nem komoly kapcsolatra gondolok, mert kijönne a korkülönbség, főleg ha az illetőnek gyermeke van, máshol tart az életben stb. Ezt megértem. Számomra az a fontos hogy kikapcsolódjunk, és hogy megélhessem azt hogy egy ilyen nővel elvagyok. Lehet vannak komplexusaim nem tudom, nem foglalkozom ilyesmivel.
2023. ápr. 26. 13:36
4/5 anonim válasza:
Tehát egy szexuálisan tapasztalt nőt keresel, akihez el tudsz menni szórakozni egy kicsit, esetleg etet, itat is-minél idősebb egy nő, annál gondoskodóbb ugye, majd következmények nélkül hazasétálsz. Gondolom anyuékhoz nem tudsz vinni nőt, a tizenéveseknek meg saját kecójuk sincs, meg udvarolni is kell nekik, az sok energia.
A gond csak az az elképzeléseddel, hogy kevés negyvenes nő van, aki egyedül él, nincs se férje, se gyereke és pont egy 18 éves fiú társaságára vágyna. Szóval amit te keresel, az ritka, mint a fehér holló.
2023. ápr. 26. 16:27
5/5 anonim válasza:
Aki tud egy ilyen csajt nekem is jelezze. Én is punciznék!
2023. máj. 2. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!