Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Megtennétek egy...

Lányok! Megtennétek egy 50-es, fiatalos, humoros, nem ronda, átlagos testalkatú, jól szituált férvivel a következőket?

Figyelt kérdés
A férfi meghívna egy programra, mely a következőkből állna: 2 éjszakára, 3 napra vendégül látna balatoni medencés(34 fok), szaunás, modern villába.Medencében pezsgőzés, koktélozás, szaunázás, stb. Ebéd, vacsora színvonalas éttermekben. Esti fürdőzés a medencében. Autózás, nézelődés egy Corvette sportautóval. Mindezt "baráti" alapon, tehát vendégként. Kiadások nélkül a részedről. Lenne rá érdeklődő?

2023. ápr. 20. 02:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
De a mama korúaknak sem kellenek már ezek a vèn bohocók.
2023. ápr. 21. 12:21
 32/45 kék pancake válasza:
A leírás végén a hashtag szex azért sokat elárul....
2023. ápr. 22. 20:06
 33/45 anonim válasza:

Hát ezt én is meg tudom adni egy lánynak, azzal a kivétellel, hogy sportos vagyok, 23 éves és jóképűnek mondott, de nekem nincs időm lányokra, a karrierem az első jelenleg. Tisztességes bejelentett munkám van, USAba dolgozok remoteban.

Nekem is corvettem van amúgy, nagyon szeretem őket, de most tervezek behozni egy BMW 502-est Németországból, az azért ezerszer jobb, és kb feleannyiba kerül :))

De ilyet végképp nem csinálnék, ez nagyon komolytalan. Ha nem tetszenek a korodbeli nők, akkor se a pénzeddel próbáld levenni a lányokat a lábáról. Fogadj fel prostit, mert ezekből a lányokból is az lesz, ha azt látják, hogy minek dolgozni, meg karriert csinálni, ha ilyen könnyen pénzhez tudnak jutni. Ezzel pedig a saját életüket teszik tönkre.

2023. máj. 1. 14:43
 34/45 anonim válasza:
Utolsó,programozó vagy?
2023. máj. 1. 21:43
 35/45 anonim válasza:

Olyasmi, de USAban más a helyzet, rendesen kihajtják belőlünk a szuszt is, cserébe tényleg nagyon jól fizetnek. Mellette a befolyó összegből folyamatosan fektetek be, amiből szintén van bevételem is.

Könnyen ki lehet égni, úgyhogy tudom nem fenntartható, ezért is kellenek a befektetések, ha jól csinálom 20 év múlva mehetek is nyugdíjba.

2023. máj. 2. 00:44
 36/45 anonim válasza:
Ákos, te vagy az?🤣
2023. máj. 18. 09:53
 37/45 anonim válasza:
Bár mondjuk...nem hiszem. Ő nem hivatkozna normál alkatúként magára, tudja, hogy husis, sokszor viccelődik a súlyával.
2023. máj. 18. 09:54
 38/45 anonim válasza:
#37 ez most a kérdezőnek ment?
2023. máj. 18. 10:31
 39/45 anonim válasza:

Ugyanaz az ember vagyok, 37-es és 38-as.

Az, hogy a leírásból beugrott a Kovács Ákos, aki a nőket tárgyként tekinti, meg 50-es gazdag pasi, aki ezerrel csalja a nejét.

Csak az átlagos testalkatút zártam ki, mert Ákos tudja magáról, hogy kicsit vastagabb, többször is viccelődött már ezzel

2023. máj. 18. 18:19
 40/45 anonim válasza:
Az érdekes, mert a 38as én vagyok😄
2023. máj. 18. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!