Lányok! Megtennétek egy 50-es, fiatalos, humoros, nem ronda, átlagos testalkatú, jól szituált férvivel a következőket?
Hát ezt én is meg tudom adni egy lánynak, azzal a kivétellel, hogy sportos vagyok, 23 éves és jóképűnek mondott, de nekem nincs időm lányokra, a karrierem az első jelenleg. Tisztességes bejelentett munkám van, USAba dolgozok remoteban.
Nekem is corvettem van amúgy, nagyon szeretem őket, de most tervezek behozni egy BMW 502-est Németországból, az azért ezerszer jobb, és kb feleannyiba kerül :))
De ilyet végképp nem csinálnék, ez nagyon komolytalan. Ha nem tetszenek a korodbeli nők, akkor se a pénzeddel próbáld levenni a lányokat a lábáról. Fogadj fel prostit, mert ezekből a lányokból is az lesz, ha azt látják, hogy minek dolgozni, meg karriert csinálni, ha ilyen könnyen pénzhez tudnak jutni. Ezzel pedig a saját életüket teszik tönkre.
Olyasmi, de USAban más a helyzet, rendesen kihajtják belőlünk a szuszt is, cserébe tényleg nagyon jól fizetnek. Mellette a befolyó összegből folyamatosan fektetek be, amiből szintén van bevételem is.
Könnyen ki lehet égni, úgyhogy tudom nem fenntartható, ezért is kellenek a befektetések, ha jól csinálom 20 év múlva mehetek is nyugdíjba.
Ugyanaz az ember vagyok, 37-es és 38-as.
Az, hogy a leírásból beugrott a Kovács Ákos, aki a nőket tárgyként tekinti, meg 50-es gazdag pasi, aki ezerrel csalja a nejét.
Csak az átlagos testalkatút zártam ki, mert Ákos tudja magáról, hogy kicsit vastagabb, többször is viccelődött már ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!