Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Megtennétek egy...

Lányok! Megtennétek egy 50-es, fiatalos, humoros, nem ronda, átlagos testalkatú, jól szituált férvivel a következőket?

Figyelt kérdés
A férfi meghívna egy programra, mely a következőkből állna: 2 éjszakára, 3 napra vendégül látna balatoni medencés(34 fok), szaunás, modern villába.Medencében pezsgőzés, koktélozás, szaunázás, stb. Ebéd, vacsora színvonalas éttermekben. Esti fürdőzés a medencében. Autózás, nézelődés egy Corvette sportautóval. Mindezt "baráti" alapon, tehát vendégként. Kiadások nélkül a részedről. Lenne rá érdeklődő?

2023. ápr. 20. 02:44
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok megvásárolható.
2023. ápr. 20. 18:08
 22/45 anonim válasza:
A fiaddal talán.
2023. ápr. 20. 18:36
 23/45 anonim válasza:
Olvassatok a sorok között... akarom mondani a kérdés kulcs szavainál!
2023. ápr. 20. 20:31
 24/45 anonim válasza:
XD
2023. ápr. 20. 22:23
 25/45 anonim válasza:
Nem. Az 50-es férfiak nagy része kapuzárási pániktól szenvedő perverz, aki ilyen átlátszó jópofáskodásokkal akar felszedni naiv, fiatal lányokat.
2023. ápr. 21. 00:50
 26/45 anonim válasza:
25-ös, mondjuk én, ahogy írtam, 48 éves vagyok, de 38 alattival nem kezdek. Viszont felszedek bárkit, aki képes egy őszinte nevetésre és képes lazulni, testalkattól, magasságtól bármitől függetlenül. Ha ez kapuzárási pánik, akkor nekem az van. Az a gond, hogy nőben ilyet nagyon nehéz találni, egyszerűen a 40+os nők bezárkóznak, befásulnak, önmagukat zárják be. Mert éppen nem tetszik magának, vagy mert éppen fiatalabb akarna lenni stb... Hidd el, nagyon nehéz ebből a korosztályból laza nőt találni (nem egy éjszakás kapcsolatra gondolok, olyanom sosem volt)
2023. ápr. 21. 05:38
 27/45 anonim válasza:

17-es és 26-os válaszoló! Ha Ön lenne az a bizonyos 48 éves férfi, aki "laza" nőt keres - akkor ELVILEG(!) ismerkedhetünk.

Feltételem: június közepéig egyáltalán nem érek rá - a legnagyobb valószínűséggel - személyesen találkozni. Innen senkivel!

Budapest körzetében vagyok csak "mozgásképes". Jelenleg ugyan elég komoly "pár"-kapcsolatom van - de ezt egyáltalán nem részletezném.

Senkit nem szeretnék ugyanis még HÁTBA(!) sem szúrni. (Keresztény Értékrendű Barátom van. Nem cserélgetünk senkit sem...)

Max. megélhetési tanácsok eszmecseréjét lehet próbálgatni. "Lazázni" csak látszólag szoktam. Hűséges típus vagyok és képes lennék megállapodni.

Alkohol fogyasztása KIZÁRT(!) Nem dohányzom, leszoktam. Lassan 10 éve már - 2013. június 21.-vel VÉGLEG(!) Felesleges luxuskiadás lenne.

De nem mostanában. Kb. talán 10 éven belül, ha sikerülni fog. A legoptimistább becsléseim szerint.

Elvárásaid? Privátban örülnék. Hűvös és zárkózott vagyok.

Jelige:

"Stabil munkahely,

Méltó jövedelemmel"

49/N

2023. ápr. 21. 06:30
 28/45 anonim válasza:

Elnézést a tegeződésért. Szeretek magázódni, távolságot tartani.

Nem tudom megszokni - még ezen az oldalon sem - azt a fajta esélyegyenlőségnek nevezett "valamit", amit elég sokan félreértelmeznek.

Méghozzá tömegesen. Ezért is alakult ki a TROLL(!) viselkedésmód. Sima táptalaja a "rosszalkodásnak".

2023. ápr. 21. 06:33
 29/45 anonim válasza:
Szerintem nem ismeretlen fogalom a kibertámadás...
2023. ápr. 21. 07:09
 30/45 anonim válasza:

Papa! Álljatok már le a fiatal lányok hajkurászásával! A kutyának sem kell már a ti szottyadt testetek. Keress ugyan olyan mama korút és legyél el vele.

Ja hogy az meg neked nem tetszik mert nem feszes. xD Na ugyan így viszonyulnak hozzád a fiatal csajok is.

2023. ápr. 21. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!