Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon van normális...

Ezen az oldalon van normális 16-20 éves lány? vagy mind unalomból ír ide?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 16:04
1 2
 11/17 anonim válasza:
Aki ilyet leír,hogy "toxic stílus",az már alapból valami elmebeteg libsi,akit fel kell rúgni a Holdra.
2023. ápr. 8. 19:39
 12/17 anonim válasza:
normális lány mellé normális srác illik
2023. ápr. 8. 21:36
 13/17 anonim válasza:

Várj még kb. 10 évet Kérdező, amíg kicsit változik a személyiséged! (Nem rossz szándékból írom nyilván, de hát sok minden félreérthető.)

Ha komolyan szeretnél udvarolni, oda azért kellenek bizonyos értelemben stabilabb körülmények. (Anyagiak viszonylagos rendezettsége.)

Nem csak a "barátnőt" érdemes látni a másik félben, hanem a VÉGLEGES TÁRSAT lenne célszerű keresni. Ehhez pedig járni fognak minden bizonnyal másik szülőpáros, esetleg testvér/unokatestvérek.

Érdemes arra gondolni, hogy több másik ember elvárásait is érdekegyeztetni kell. Nem lesz könnyű folyamat, arra készülj fel mindenképpen!

2023. ápr. 9. 06:35
 14/17 anonim válasza:

Kérdezőm könnyebb mást leszólni, mint magadba mélyedni. Érdekes, én is írkáltam már itt rá lányokra, jó, igen, nem mind (tehát van igaz is abba, amit mondasz, hogy nem is írnak vissza, de csak páran, nem 10-ből 9), de visszaírtak. Érdekes, nem?

Szóval ha ilyen van, először magadtól kérdezd meg, miért lehet ez, ne a lányokat hibáztasd. Valszeg velük is toxikus vagy, nem?

2023. ápr. 9. 10:35
 15/17 anonim válasza:

Egy sincs, mind kettyós, tapasztaltból írom. Eleve olyanok okoskodnak a kérdéseknél, akiknek nem is szól.

16/f

2023. ápr. 9. 10:37
 16/17 anonim válasza:

Egypár éve innen megismertem egy igen aranyos lányt akivel sokáig jóban voltunk, sajnos nem jutottunk el találkozásig de én így azt mondom ki lehet fogni.

20/f

2023. ápr. 9. 16:03
 17/17 anonim válasza:

Ki lehet fogni igen.

Itteni vagy másik helyen netes beszélgető partnernek aminek a világon értelme nincs! Mi értelme csak írni valakinek, ha unatkozol? Aztán majd visszaír, ha ő is unja magát. A világon semmi. Többet ér tinderre felmenni mert ott sokkal nagyobb a esélye, hogy összejön valami.

2023. ápr. 9. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!