Vannak itt olyan nők, akik úgy érzik, hogy a külsejük miatt vannak egyedül?
Én inkább maradnék egyedül, mint hogy szóbaálljak egy ilyen nárcisztikus incellel, mint amilyen te vagy. Ráadásul dagadt is vagy.
Egyébként ha úgy gondolod, hogy évek óta undorító a nők stílusa itt, miért is tetted fel a kérdést? :)
Vegyél magadnak nőt, azok nem válogatnak.
Egyszer adtam esélyt egy ilyen dagi incelnek, mondván lesz önbizalma, de olyanokat mondott szex közben, hogy egy életre megbántam! "ugye milyen jó velem?" "volt már valaki ilyen gyengéd veled?" aztán utána azt hallgattam, hogy ha más nők is tudnák, hogy ő milyen ügyes, akkor minden ujjára akadna nő. Az érdekes amúgy az, hogy valójában elég ügyes volt, de ezek a dumák, amikkel az én önbizalmamat akarta rombolni, nullára csökkentették az esélyét, hogy újra találkozzak vele.
Eszre sem veszitek, hogy ti sértegettek vegig. Olyanért bantjatok az embert amiert nem tehet. Ti se tehettek a rondaságotokról, de a gonosz lelketekrol igen tehettek.
Olyan betegségem van, hogy hiába fogyok nem használ. Operáció vagy ilyesmi kellene. De addig nem csinálok semmit se amíg ilyen undorító gonosz emberek vannak a földön mint ti!
Vártam hogy mikor húzod elő a betegség lapot. Korábban írtad, hogy nem AKARSZ fogyni. Arról pedig tehetsz, hogy lusta dagadék vagy.
Elhiszem hogy szar érzés, hogy nem kellesz a kutyának se, de ha talán néha felemelnéd a hájas segged, és tennél az ellen, hogy ne úgy nézz ki mint Shrek (ja és nem szidnád így a nőket csak azért mert te magad egy lúzer vagy és rád se néz senki), akkor talán lenne MINIMÁLIS esélyed. Addig pedig guminő, esetleg fizetős lány, de az is undorodna tőled, csak a pénzedért állna veled szóba.
Sajnálom. Változtas szépen a hozzáállásodon és jobb lesz. Persze könnyű másokat hibáztatni.
Puszi
"Elhagyatott" általában épület szokott lenni. Mit szerettél volna ezzel mondani? A 8 osztályt legalább elvégezted?
Hiába hisztizel hogy milyen gonoszak itt a nők, csak tovább rontasz a helyzeten incelkém. Ismerkedj férfiakkal ha ennyire utálod a nőket
Akkor segítenétek, hogy más ember legyek?
Írjátok le, hogy miken változtassak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!