Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők, akik...

Vannak itt olyan nők, akik úgy érzik, hogy a külsejük miatt vannak egyedül?

Figyelt kérdés
Esetleg meg ismerkednének is. Mármint ha eddig nem ment el a kedvük tőle.

2023. ápr. 7. 12:48
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:

Nem, nem a súlyod a baj. A kisebbik gond az, hogy nagyon alacsony vagy, a nagyobbik pedig az, hogy ilyeneket írsz, hogy "Harminc 5".

Üdv, egy csúnya nő, aki inkább marad egyedül.

2023. ápr. 7. 13:52
 12/34 A kérdező kommentje:

ma 13:52 Bocs ha nem vagyok neked tökéletes :(

Azt szoktatok mondani lányok, hogy nem a méret a lényeg... :D

2023. ápr. 7. 13:55
 13/34 anonim válasza:
Ha nem akarsz lefogyni, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem áll szóba veled.
2023. ápr. 7. 14:09
 14/34 A kérdező kommentje:
ma 14:09 Érdekes a kövér nos kérdéseknél mindig van valaki aki biztatja a másikat, meg elfogadja. Miért vagytok ilyenek ? :/
2023. ápr. 7. 14:11
 15/34 anonim válasza:
Ez csak a nőknél működik. Kövér férfiak nem kellenek senkinek, esetleg csak akkor ha milliárdok vannak a bankszámládon. Vagy elfogadod és teszel ellene, vagy egyedül maradsz.
2023. ápr. 7. 14:37
 16/34 anonim válasza:
Itt csak pontosan olyan nők vannak.
2023. ápr. 7. 15:29
 17/34 anonim válasza:

Akkor itt a másik véglet, nekem nincs semmim de nem vagyok kövér, az se jó? :D

F

2023. ápr. 7. 15:43
 18/34 A kérdező kommentje:

ma 15:43

Szerintem az sem jó :)

2023. ápr. 7. 17:55
 19/34 anonim válasza:

Szerintem az a gond, hogy a bemutatkozásodban túl hangsúlyos az anyagi helyzeted. Én értem, hogy pillanatnyilag úgy érzed, az is valami ha valaki a pénzedért van veled, de ennek rossz az üzenete, hidd el. A magasságoddal semmi gond, a súlyod sok kicsit, de vannak nők, akik a mackókat kedvelik. Szóval szerintem domborítsd ki inkább azon jó tulajdonságaidat, amik nem az anyagi helyzeteddel függenek össze!

Egy szép, de dagi nő

2023. ápr. 7. 21:48
 20/34 A kérdező kommentje:
Jó, hogy az senkinek nem tűnt fel, hogy én le írtam, hogy megbízható vagyok és sose csalom meg a páromat. Ez alap kellene legyen, mégsem az. Mindenki más szanaszét csalja egymást! de ha valaki jól néz ki, annak persze el van nézve...Lehet sokaknak nem tetszik, hogy nem Mama hotelban laktam mar huszonévesen? Nem csak sírni kell, hogy nincs pénz hanem félre tenni.
2023. ápr. 8. 05:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!