Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Badoo életre szóló prémium...

Badoo életre szóló prémium lemondás és visszaigénylése?

Figyelt kérdés
Váltogattam hogy GPay-el fizessek vagy simán kártyával és nem vettem észre hogy a beállított 1 hetes csomag visszaugrott életre szóló prémiumra és szépen ki is fizettem 32.000ft-ot. Persze az OTP most nem kérte a megerősítést, de ha 1$-t fizetek valamiért a neten akkor persze ujjlenyomat, telekód, mindent elkér... A Badoo-n a súgóban azt írják hogy 14 napig visszaigényelhető, az előfizetés menüben meg azt hogy nem igényelhető vissza. A foylamatot elindítottam, írtam nekeik, de baromi ideges vagyok. Csinált már valaki ilyet? Sikerült visszaigényelni a pénzt? (Ha nem adják vissza akkor fogyasztóvédelemhez fogok fordulni, mert a súgóban ott van a 14 napos elállási jog. Meg amúgy hiába a prémum, így se enged írni lányoknak ez a hulladék....)

2023. ápr. 6. 19:46
 1/4 anonim válasza:
Otp netbankban írj az ügyfélszolgálatnak, majd ők visszaadják.
2023. ápr. 6. 20:21
 2/4 anonim válasza:
Miért kezdted használni azt a hulladékot?
2023. ápr. 6. 23:42
 3/4 anonim válasza:
#2 Nem hulladék!:D Én nagyon jó fej emberekkel ismerkedtem ott meg!:D
2023. ápr. 7. 00:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Csak ha más is így jár: Írtam a Badoonak hogy mi történt, pár nap múlva visszajött a kártyámra a pénz.

Azért használok ilyen szarokat, mert bármilyen hihetetlen számodra, de nem mindenki lehet szerencsés ezekben a dolgokban. Egyedül voltam, el voltam keseredve, bocsánat hogy megpróbáltam valakit találni és nem ugrottam ki a nyolcadikról.

2023. szept. 3. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!