Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek el mondhatom ami bánt?

Valakinek el mondhatom ami bánt?

Figyelt kérdés

Összetörtem és összeroppantam,23 évesen.Nem bírom ezt a sok rosszat már elviselni a lelkemben.

23/L

2023. ápr. 6. 11:06
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Mesélhetsz, szívesen meghallgatom. :)
2023. ápr. 6. 19:38
 22/29 anonim válasza:

Érdekes. Ha egy lány ír ki egy ilyen kérdést, mindenki tök kedvesen és érdeklődően letámadja.

Ha egy srác ír ki egy ilyet, el van mondva minden életképtelen önsajnálatató szarnak.

Felettébb érdekes. Vannak itt bajok...

2023. ápr. 6. 21:42
 23/29 anonim válasza:

Én általában észre szoktam venni, ha férfi ismerőseim rosszabb hangulatban vannak a kelleténél.

Ezek általában eleve személyes ismeretségek. Esetleg ha templomban elmélkedek és csak úgy körülnézek, szintén észreveszek szomorkodó, magányosan gubbasztó férfiakat.

De nem mehetek oda megkérdezni, hogy mi a baja! Engem úgy neveltek, hogy nem illik senkit sem zavarni a csendes áhítatában.

Ezenkívül félreérthető lenne. Olyan kezdeményezésnek fogható fel, amely az alapvető etikettet sértheti.

Ha esetleg eljutnék addig, hogy bizonyos közösségekben odavaló témájú csoportokat lehetne vezetni... (már akadt nekem úgy egy közelebbi férfi ismerős, hogy biztatott: kezdjek el több emberrel egyidejűleg foglalkozni.)

Ezzel a férfival - némi konfliktusos kitérő után - hosszú ideje töretlen a barátságunk. Keveset beszélünk ugyan, de hallgatásaink jelentőségteljesek.

2023. ápr. 7. 01:28
 24/29 anonim válasza:

Tisztelt Kérdező!

Kaptál olyan választ, amely leginkább megfelelne a gyászfeldolgozási szakasznak?

2023. ápr. 7. 06:30
 25/29 anonim válasza:
Irj :) 21 cm
2023. ápr. 7. 13:27
 26/29 anonim válasza:
21 cm magas vagy?
2023. ápr. 7. 13:29
 27/29 anonim válasza:
ma 13:29 Nem. A labom kozt van annyi! I
2023. ápr. 7. 13:36
 28/29 anonim válasza:

Azért milyen durva balesetet szenvedhetett csóri, ha 21cm van a 2 lába között.

Az elég durva combnyak törés lehetett.

2023. ápr. 7. 13:50
 29/29 anonim válasza:
ma 13:50 Itt mindenkinek combnyaktörése van a pasik közül :D
2023. ápr. 7. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!